5 помилок, які зруйнують ваш ідеальний бісквіт
31 березень 2021 14:30
585
0
Мало не кожна господиня мріє навчитися пекти повітряно-ніжний бісквіт. Одні для здивування знайомих, а інші - для радості родини. У цій випічці немає складної рецептури чи хитромудрих пропорцій, але є певна "примхливість". Ми розповімо вам про 5 найпоширеніших помилок, яких припускаються під час приготування бісвіту. №1. Часто відчиняєте духовку Бісквіт не любить перепадів температури і потоків повітря під час випікання. Відкривайте духовку тоді, як того вимагає рецептура приготування. Інакше бісквіт якщо й підніметься, то "впаде" на столі. №2.Кількість розпушувача Якшо перегнути палицю і насипати більше розпушувача, то тісто не стане пишніше. У результаті бісквіт може тріснути і піднятися не рівномірно. №3. Ви занадто інтенсивно перемішуєте тісто Намагайтеся не перемішувати тісто занадто сильно. Просто легко збивайте до додавання останнього інгредієнта. При інтенсивному перемішуванні бісквіт може не піднятися, бути твердим і сухим. №4. Слабо розігріта духовка Дочекайтеся, коли духовка нагріється до потрібної температури і тільки тоді ставте бісквіт випікатися. №5. Надто велика форма Через цю помилку швидше за все, торт не підніметься. Якщо ви покладете суміш у дуже маленьку форму для випічки, бісквіт може потріскатися. Заповнюйте форму для випічки на три чверті. До речі, дізнатися рецепт шоколадного бісквіту, який завжди вдається, можна тут. Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|