Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » 5 помилок, які зруйнують ваш ідеальний бісквіт

5 помилок, які зруйнують ваш ідеальний бісквіт


5 помилок, які зруйнують ваш ідеальний бісквіт

Мало не кожна господиня мріє навчитися пекти повітряно-ніжний бісквіт. Одні для здивування знайомих, а інші - для радості родини.

У цій випічці немає складної рецептури чи хитромудрих пропорцій, але є певна "примхливість".



Ми розповімо вам про 5 найпоширеніших помилок, яких припускаються під час приготування бісвіту.

№1. Часто відчиняєте духовку

Бісквіт не любить перепадів температури і потоків повітря під час випікання. Відкривайте духовку тоді, як того вимагає рецептура приготування. Інакше бісквіт якщо й підніметься, то "впаде" на столі.

№2.Кількість розпушувача

Якшо перегнути палицю і насипати більше розпушувача, то тісто не стане пишніше. У результаті бісквіт може тріснути і піднятися не рівномірно.

№3. Ви занадто інтенсивно перемішуєте тісто

Намагайтеся не перемішувати тісто занадто сильно. Просто легко збивайте до додавання останнього інгредієнта. При інтенсивному перемішуванні бісквіт може не піднятися, бути твердим і сухим.

№4. Слабо розігріта духовка

Дочекайтеся, коли духовка нагріється до потрібної температури і тільки тоді ставте бісквіт випікатися.

№5. Надто велика форма

Через цю помилку швидше за все, торт не підніметься. Якщо ви покладете суміш у дуже маленьку форму для випічки, бісквіт може потріскатися. Заповнюйте форму для випічки на три чверті.

До речі, дізнатися рецепт шоколадного бісквіту, який завжди вдається, можна тут.

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: