І закуска, і на хліб намазка. Готуємо грибну ікру з шампіньйонів
30 березень 2021 20:00
1 598
0
Грибна ікра – це смачна і оригінальна закуска, яка завжди прикрасить ваш стіл. А ще її можна використовувати для приготуванні м'яса, додавати в салати, фарширувати помідори та яйця, або просто намастити на хліб. Грибну ікру з шампіньйонів можна готувати впродовж всього року і вона чудово впишеться у раціон під час посту. Інгредієнти: 600 г печериць, червоний солодкий перець, велика морквина, цибулина, сіль, перець - за смаком, базилік сушений, 2-3 ст. л. рослинної олії Приготування: Гриби обдати окропом і залишити на кілька хвилин; почистити, сполоснути й порізати дрібними кубиками. Солодкий перець і цибулю подрібнити у кубики, моркву натерти на дрібну тертку. Всі овочі протушкувати на середньому вогні під кришкою, поки рідина від грибів не випарується. Потім кришку зняти, додати сіль, перець та інші бажані спеції, обсмажити овочі помішуючи до золотавого кольору. Остудити, подрібнити у процесорі або блендері. Зберігати в банці, що щільно закривається. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|