Пісні страви. Готуємо фаршировані перці
30 березень 2021 15:00
1 182
0
Фаршировані перці – це надзвичайно смачна страва, яку можна готувати впродовж усього року. Страва виходить поживною та ароматною, і до того ж готуються вона дуже просто. Фаршировані перці Інгредієнти: 10 шт. болгарських перців, 2 шт. моркви, 1,5 скл. білого рису, 2 ст. л. томатної пасти, 1 ст. л. солі, 1 цибулина, рослинна олія. Приготування: Для цього рецепта чудово ще влітку заготовити "стаканчики" з болгарського перцю, які відмінно переносять зберігання в морозилці. Однак якщо у вас не виявилося таких заготівель, то цілком підійдуть і болгарські перці з магазина. Варимо рис. Робимо піджарку із крупно натертої моркви та цибулі, туди ж додаємо один нарізаний перець, трохи тушкуємо з томатною пастою. Рис змішуємо з піджаркою, у перців вичищаємо середини і фаршируємо начинкою, що вийшла. Далі перці акуратно встановлюємо у велику каструлю, заливаємо гарячою підсоленою водою, туди ж кладемо залишки начинки (це буде соус), додаємо улюблені спеції, наприклад, каррі. І тушкуємо на повільному вогні до готовності. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|