Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Пісні страви. Готуємо фаршировані перці

Пісні страви. Готуємо фаршировані перці


Пісні страви. Готуємо фаршировані перці

Фаршировані перці – це надзвичайно смачна страва, яку можна готувати впродовж усього року.

Страва виходить поживною та ароматною, і до того ж готуються вона дуже просто.



Фаршировані перці

Інгредієнти:
10 шт. болгарських перців,
2 шт. моркви,
1,5 скл. білого рису,
2 ст. л. томатної пасти,
1 ст. л. солі,
1 цибулина, рослинна олія.

Приготування:

Для цього рецепта чудово ще влітку заготовити "стаканчики" з болгарського перцю, які відмінно переносять зберігання в морозилці. Однак якщо у вас не виявилося таких заготівель, то цілком підійдуть і болгарські перці з магазина.

Варимо рис. Робимо піджарку із крупно натертої моркви та цибулі, туди ж додаємо один нарізаний перець, трохи тушкуємо з томатною пастою. Рис змішуємо з піджаркою, у перців вичищаємо середини і фаршируємо начинкою, що вийшла.

Далі перці акуратно встановлюємо у велику каструлю, заливаємо гарячою підсоленою водою, туди ж кладемо залишки начинки (це буде соус), додаємо улюблені спеції, наприклад, каррі. І тушкуємо на повільному вогні до готовності.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: