Найсмачніші креми для торта. 5 перевірених часом рецептів
25 березень 2021 19:30
11 720
0
Крем - це об'ємна маса, котру готовлять, збиваючи білок, вершки, сметану, масло, яйця, цукор. Також у крем додають інші продукти, наприклад, желатин. Розрізняють білкові, вершкові, сметанні, масляні, заварний креми, а також готують різні варіанти цих кремів з різноманітними доповненнями. Традиційний торт без крему уявити складно. Смачний крем завжди підкреслить основу торта, будь то бісквітне, піскове або інше тісто. 1. Заварний крем класичний Інгредієнти: 2 яйця, 1 склянка цукру, 2 склянки молока, 3 ст. ложки борошна. Приготування: Перемішати склянку молока, борошно і яйця. В окремому посуді з'єднати другу склянку молока з цукром, на найменшому вогні довести до початку кипіння, не забуваючи безупинно помішувати. Долити в цю суміш молоко з яйцями і борошном, як тільки закипить - виключити, не перестаючи мішати. Крем готовий, коли загустіє. Заварний крем завжди виходить навіть у починаючих господарок. Ніжний, легкий, дуже простий у готуванні, крем прекрасно сполучається з тортами, тістечками, еклерами, кошичками та іншими солодощами. Цей рецепт - класичний, у кулінарії існує безліч його варіантів. Наприклад, можна додати 2 стол. ложки кави або коньяку, ваніль. Можна збити з розм'якшеним вершковим маслом. 2. Шоколадно-вершковий крем Інгредієнти: Вершки 35% - 350 г, шоколад білий 70% - 200 г. Приготування: 100 мл вершків довести майже до кипіння, всипати шматочки шоколаду і розмішувати вінчиком до повного його розчинення. Вийде гладка, однорідна маса схожа на густу згущенку. Поставити остигати. 250 г вершків, що залишилися, збити. Додати поступово остиглу вершково-шоколадну суміш (ганаш), обережно перемішуючи, щоб вершки не осіли. 3. Карамельно-цитрусовий крем Інгредієнти: Молоко згущене з цукром - 380 г, сметана - 200 г, цедра одного лимона, ром - 2 ст. л. Приготування: Згущене молоко уварити до бажаної густоти (приблизно 1,5 години). Останні півгодини потрібно постійно помішувати, щоб не підгоріло. Остудити. Збити сметану з двома столовими ложками рому і лимонною цедрою, поступово додавати карамельну масу і збивати до одержання крему. 4. Лимонний крем Інгредієнти: При готуванні крему варто лише врахувати наступну пропорцію - на 1 лимон потрібно взяти: 1 яйце, 50 г цукру, 15 г розм'якшеного вершкового масла. Приготування: З 1-2 лимонів знімаємо терткою цедру в миску. Туди ж всипаємо 200 г цукру і вичавлюємо сік з 4 -х лимонів. Все перемішуємо ложкою. В іншій чашці виделкою збиваємо яйця (не до піни!). Обидві суміші з'єднуємо і перемішуємо, але без фанатизму. Залишаємо на 30 хвилин, щоб цедра віддала свій аромат. Через сито проціджуємо в каструльку, у якій будемо готувати крем. Робити це потрібно для того, щоб позбутися від лимонних кісточок, недорозмішаних білків, які при нагріванні можуть згорнутися, і цедри. Ставимо каструльку на середній вогонь і починаємо, не перестаючи розмішувати, варити крем. Як тільки крем почне густішати, додаємо в нього вершкове масло і знову перемішуємо до загустіння. На весь процес помішування у вас піде від сили 4 хвилини. На початку крем якийсь час буде залишатися рідким, а потім стрімко почне густіти. Переливаємо в баночки. Охолоджуємо на столі і зберігаємо в холодильнику, де він може стояти до 7 днів. 5. Вершково-сметанний крем Інгредієнти: 250 г жирної сметани, 100 г вершкового масла (кімнатної температури), 0,5 склянки цукру, 2 ч. ложки ванільного цукру, 100 г очищеного смаженого фундука. Приготування: Збийте охолоджену сметану, поступово додаючи цукор і ванільний цукор. Додайте вершкове масло, знову збийте і підмішайте здрібнені ножем горіхи. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|