Пісні страви. Готуємо грибний гуляш з печериць
23 березень 2021 16:30
2 394
0
Під час посту можна приготувати страви не менш смачні, ніж зазвичай. Печериці поповнять ваш пісний раціон білком і добре наситять. А прованські трави додадуть страві цікавий смак і аромат. Інгредієнти: Печериці - 350 г. Болгарський перець - 1 або 2 шт. Мука - 1 ст.л. Томатна паста - 2 ст.л. Цибуля ріпчаста - 2 шт. Часник - 3 зубчики. Суміш прованських трав (або на вибір: сушений базилік, чебрець, орегано і т.д.). Сіль і перець. Вода 1,5 скл. Приготування: Печериці промити й нарізати навпіл або на 4 частини. Цибулю і часник почистити і порізати: цибулю кільцями, часник дрібно. Перець миємо, виймаємо насіння і нарізаємо великими кубиками. На розігрітій олії обсмажити цибулю і часник кілька хвилин. Кладемо болгарський перець і смажимо разом з цибулею і часником хвилин 5. Сюди ж викладаємо печериці, трохи обсмажуємо з овочами, після чого солимо, перчимо і додаємо трави. Печериці пустять рідину, протушкувати їх ще 5 хвилин. Додати томатну пасту, перемішати і додати трохи борошна. Долити 1,5 скл. води, протушкувати ще 3 хвилини і вимкнути. За бажанням можна додати рубану зелень. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|