Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Пісні страви. Готуємо грибний гуляш з печериць

Пісні страви. Готуємо грибний гуляш з печериць


Пісні страви. Готуємо грибний гуляш з печериць

Під час посту можна приготувати страви не менш смачні, ніж зазвичай.

Печериці поповнять ваш пісний раціон білком і добре наситять. А прованські трави додадуть страві цікавий смак і аромат.



Інгредієнти:
Печериці - 350 г.
Болгарський перець - 1 або 2 шт.
Мука - 1 ст.л.
Томатна паста - 2 ст.л.
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Часник - 3 зубчики.
Суміш прованських трав (або на вибір: сушений базилік, чебрець, орегано і т.д.).
Сіль і перець.
Вода 1,5 скл.

Приготування:

Печериці промити й нарізати навпіл або на 4 частини. Цибулю і часник почистити і порізати: цибулю кільцями, часник дрібно.

Перець миємо, виймаємо насіння і нарізаємо великими кубиками.

На розігрітій олії обсмажити цибулю і часник кілька хвилин. Кладемо болгарський перець і смажимо разом з цибулею і часником хвилин 5.

Сюди ж викладаємо печериці, трохи обсмажуємо з овочами, після чого солимо, перчимо і додаємо трави. Печериці пустять рідину, протушкувати їх ще 5 хвилин.

Додати томатну пасту, перемішати і додати трохи борошна. Долити 1,5 скл. води, протушкувати ще 3 хвилини і вимкнути.

За бажанням можна додати рубану зелень.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: