Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Пісні та не дуже. Три рецепти рибних салатів

Пісні та не дуже. Три рецепти рибних салатів


Пісні та не дуже. Три рецепти рибних салатів

Як відомо, риба – це джерело корисних речовин, мікроелементів і вітамінів. Саме тому різноманітні страви з риби варто додати у свій раціон.

Пропонуємо добірку рецептів салатів із рибою, які зможе швидко приготувати навіть людина без кулінарних навичок.



Салат овочевий із оселедцем

Інгредієнти:
півголовки цвітної капусти,
200 г консервованої стручкової квасолі,
1 оселедець,
по 1 столовій ложці олії та оцту,
мелений чорний перець,
трішки гострого червоного перцю,
подрібнена зелень петрушки,
дрібка цукру.

Приготування:

Цвітну капусту зваріть у підсоленій воді й розберіть на суцвіття. Квасолю наріжте на свій смак. Подрібніть філе оселедця. Перемішайте і залийте сумішшю олії та оцту, приправленою цукром, перцем та зеленню. Покладіть в холодне місце принаймні на годину.


Cалат із копченої скумбрії

Інгредієнти:
1 скумбрія,
3-4 яблука,
1 квашений огірок,
5 яєць,
1 банка зеленого горошку,
пучок зеленої цибулі,
майонез,
зелень.

Приготування:

Очищену від шкіри та кісток рибу, почищені яблука, огірок та варені яйця наріжте кубиками. Додайте зелений горошок, дрібно нарізану зелену цибулю, все перемішайте, залийте майонезом. Салат викладіть гіркою у невеликі скляні салатниці, прикрасьте кружальцями яєць та зеленню.


Салат «Еврика»

Інгредієнти:
150 г консервованої печінки тріски,
60 г консервованого зеленого горошку,
2 варені яйця,
1 цибулина,
1 варена картоплина,
кілька скибочок лимона,
майонез, сіль.

Приготування:

Печінку тріски подрібніть, картоплю та яйця наріжте кубиками, додайте зелений горошок, дрібно пошатковану цибулю. Усе ретельно перемішайте, якщо необхідно, посоліть.

Викладіть на тарілку гіркою, полийте майонезом, посипте подрібненим білком, прикрасьте скибочками лимона, горошком та зеленою цибулею.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: