Пісні страви: Ароматні та поживні фаршировані перці
19 березень 2021 21:28
2 093
0
Приготувати фаршировані перці зовсім не складно. Незмінним інгредієнтом цієї страви є сам болгарський перець. А варіантів того, з чим приготувати фарширований перець, є безліч. Чи не найпоширенішим варіантом є перець, фарширований м'ясом та рисом. Начинити перець можна також різноманітними овочами, грибами, сиром, а також крупами і навіть макаронами. Готувати їх можна у духовці, мікрохвильовій печі, на грилі, у мультиварці або просто на плиті. Перці тушкують у бульйоні, підливці або сметані. Подають фаршировані перці, поливши соусом, в якому вони готувалися. Ми пропонуємо вашій увазі пісний рецепт фаршированого перцю. Фаршировані перці Інгредієнти: 10 шт. болгарських перців, 2 шт. моркви, 1,5 скл. білого рису, 2 ст. л. томатної пасти, 1 ст. л. солі, 1 цибулина, рослинна олія. Приготування: Для цього рецепта чудово ще влітку заготовити "стаканчики" з болгарського перцю, які відмінно переносять зберігання в морозилці. Однак якщо у вас не виявилося таких заготівель, то цілком підійдуть і болгарські перці з магазина. Варимо рис. Робимо піджарку із крупно натертої моркви та цибулі, туди ж додаємо один нарізаний перець, трохи тушкуємо з томатною пастою. Рис змішуємо з піджаркою, у перців вичищаємо середини і фаршируємо начинкою, що вийшла. Далі перці акуратно встановлюємо у велику каструлю, заливаємо гарячою підсоленою водою, туди ж кладемо залишки начинки (це буде соус), додаємо улюблені спеції, наприклад, каррі. І тушкуємо на повільному вогні до готовності. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|