Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Пісні страви: Ароматні та поживні фаршировані перці

Пісні страви: Ароматні та поживні фаршировані перці


Пісні страви: Ароматні та поживні фаршировані перці

Приготувати фаршировані перці зовсім не складно. Незмінним інгредієнтом цієї страви є сам болгарський перець. А варіантів того, з чим приготувати фарширований перець, є безліч.

Чи не найпоширенішим варіантом є перець, фарширований м'ясом та рисом. Начинити перець можна також різноманітними овочами, грибами, сиром, а також крупами і навіть макаронами.



Готувати їх можна у духовці, мікрохвильовій печі, на грилі, у мультиварці або просто на плиті. Перці тушкують у бульйоні, підливці або сметані. Подають фаршировані перці, поливши соусом, в якому вони готувалися.

Ми пропонуємо вашій увазі пісний рецепт фаршированого перцю.

Фаршировані перці

Інгредієнти:
10 шт. болгарських перців,
2 шт. моркви,
1,5 скл. білого рису,
2 ст. л. томатної пасти,
1 ст. л. солі,
1 цибулина, рослинна олія.

Приготування:

Для цього рецепта чудово ще влітку заготовити "стаканчики" з болгарського перцю, які відмінно переносять зберігання в морозилці. Однак якщо у вас не виявилося таких заготівель, то цілком підійдуть і болгарські перці з магазина.

Варимо рис. Робимо піджарку із крупно натертої моркви та цибулі, туди ж додаємо один нарізаний перець, трохи тушкуємо з томатною пастою. Рис змішуємо з піджаркою, у перців вичищаємо середини і фаршируємо начинкою, що вийшла.

Далі перці акуратно встановлюємо у велику каструлю, заливаємо гарячою підсоленою водою, туди ж кладемо залишки начинки (це буде соус), додаємо улюблені спеції, наприклад, каррі. І тушкуємо на повільному вогні до готовності.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: