Хорватська кухня. Готуємо далмацький рибний гуляш
18 березень 2021 17:30
1 099
0
Далматський рибний гуляш це досить проста, але дуже смачна хорватська страва. Вважається, що цьому рецепту вже понад 2 тисячі років. Далмацький рибний гуляш Інгредієнти: 1 кг риби різних сортів, 3-4 помідори, 2 цибулини, 2 зубчики часнику, зелень за смаком (кріп, петрушка, кінза), томатна паста, лимон, сіль, червоний перець. Приготування: Рибу порізати на шматки, посолити, поперчити і збризнути лимонним соком. Цибулю, зелень і часник подрібнити, обсмажити на сильному вогні. Додати червоний перець і кілька скибочок лимона. Покласти нарізані помідори і трохи протушкувати, щоб вони пустили сік. Викласти на сковорідку шматки риби і тушкувати на невеликому вогні до готовності. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|