Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Хорватська кухня. Готуємо далмацький рибний гуляш

Хорватська кухня. Готуємо далмацький рибний гуляш


Хорватська кухня. Готуємо далмацький рибний гуляш

Далматський рибний гуляш це досить проста, але дуже смачна хорватська страва.

Вважається, що цьому рецепту вже понад 2 тисячі років.



Далмацький рибний гуляш

Інгредієнти:
1 кг риби різних сортів,
3-4 помідори,
2 цибулини,
2 зубчики часнику,
зелень за смаком (кріп, петрушка, кінза),
томатна паста,
лимон,
сіль, червоний перець.

Приготування:

Рибу порізати на шматки, посолити, поперчити і збризнути лимонним соком. Цибулю, зелень і часник подрібнити, обсмажити на сильному вогні. Додати червоний перець і кілька скибочок лимона. Покласти нарізані помідори і трохи протушкувати, щоб вони пустили сік. Викласти на сковорідку шматки риби і тушкувати на невеликому вогні до готовності.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: