Пісні страви: Скумбрія тушкована в томатному соусі
17 березень 2021 20:52
1 771
0
Ця страва не додає зайвих калорій і подарує море задоволення. А сама риба легко засвоюється і несе в собі багато корисних речовин. До речі, цей рецепт підійде тим, хто притримується посту. Інгредієнти: 400 г скумбрії; 100 г цибулі; 1 лавровий лист; 100 г моркви; 2 ст. л. томатної пасти; 1,5 ст. л. рослинної олії; сіль і перець – за смаком. Приготування: Готуємо соус. Моркву натріть на тертці, а цибулю дрібно наріжте. Потім пасеруйте на сковороді, додавши трохи рослинної олії. Як тільки овочі стануть прозорими та м'якими, додайте томатну пасту і влийте води так, щоб отримати не дуже густий томатний соус. Тушкуйте ще 10 хвилин. Скумбрію почистіть і поріжте на середні шматочки. Додайте рибу в соус і тушкуйте ще 10-15 хвилин, прикривши кришкою. Скумбрія буде ароматною та соковитою, просочившись томатним соусом. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|