Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Пісні страви: Скумбрія тушкована в томатному соусі

Пісні страви: Скумбрія тушкована в томатному соусі


Пісні страви: Скумбрія тушкована в томатному соусі

Ця страва не додає зайвих калорій і подарує море задоволення. А сама риба легко засвоюється і несе в собі багато корисних речовин.

До речі, цей рецепт підійде тим, хто притримується посту.

Інгредієнти:
400 г скумбрії;
100 г цибулі;
1 лавровий лист;
100 г моркви;
2 ст. л. томатної пасти;
1,5 ст. л. рослинної олії;
сіль і перець – за смаком.

Приготування:

Готуємо соус. Моркву натріть на тертці, а цибулю дрібно наріжте. Потім пасеруйте на сковороді, додавши трохи рослинної олії. Як тільки овочі стануть прозорими та м'якими, додайте томатну пасту і влийте води так, щоб отримати не дуже густий томатний соус. Тушкуйте ще 10 хвилин.

Скумбрію почистіть і поріжте на середні шматочки. Додайте рибу в соус і тушкуйте ще 10-15 хвилин, прикривши кришкою. Скумбрія буде ароматною та соковитою, просочившись томатним соусом.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: