Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Китайська кухня. Смажена пікантна локшина з куркою

Китайська кухня. Смажена пікантна локшина з куркою


Китайська кухня. Смажена пікантна локшина з куркою

Іноді нас відвідують дивні думки, хочеться чогось смачного, незвичного, овочевого і водночас м'ясного.

Це само той випадок, коли треба приготувати локшину з куркою і овочами під соєвим соусом.



Ця страва китайської кухні готується досить швидко. Також, незважаючи на те, що основним інгредієнтом є локшина, страва середня за калорійністю. Приготуйте її, і ви точно будете задоволені!

Інгредієнти:
Куряче філе - 200 г.
Морква - 1 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Перець болгарський червоний - 1 шт.
Яєчна локшина - 200 г.
Яйця - 1 шт.
Вершкове масло - 30 г.
Оливкова олія - 50 мл.
Соєвий соус - 100 г.
Коріандр - за смаком.
Перець чилі - за смаком.
Перець чорний мелений - за смаком.

Приготування:

Спочатку необхідно подрібнити продукти для подальшого приготування. Ріжемо цибулю кільцями. Болгарський перець розрізаємо на 4 частини і ріжемо уздовж всієї довжини соломкою.

За принципом болгарського перцю треба подрібнити і моркву – довгими брусками.

Так само, довгими шматочками, нарізуємо куряче філе.

Яєчну локшину треба поставити варитися в підсоленій воді. Тим часом, поки локшина вариться, на сковороді з маслом і оливковою олією обсмажуємо одне яйце. Його можна розбовтати заздалегідь або вже безпосередньо на сковороді.

Коли яйце згорнулося, додати м'ясо і обсмажити його. Після чого треба висипати на сковорідку всі нарізані раніше овочі. Посолити, додати перець і коріандр.

Коли овочі вкрила золотиста скориночка, а м'ясо досягло готовності, додати локшину і залити все соєвим соусом. Все тушкувати у закритій кришкою сковороді на середньому вогні близько 7 хвилин.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: