Китайська кухня. Смажена пікантна локшина з куркою
16 березень 2021 20:00
1 414
0
Іноді нас відвідують дивні думки, хочеться чогось смачного, незвичного, овочевого і водночас м'ясного. Це само той випадок, коли треба приготувати локшину з куркою і овочами під соєвим соусом. Ця страва китайської кухні готується досить швидко. Також, незважаючи на те, що основним інгредієнтом є локшина, страва середня за калорійністю. Приготуйте її, і ви точно будете задоволені! Інгредієнти: Куряче філе - 200 г. Морква - 1 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Перець болгарський червоний - 1 шт. Яєчна локшина - 200 г. Яйця - 1 шт. Вершкове масло - 30 г. Оливкова олія - 50 мл. Соєвий соус - 100 г. Коріандр - за смаком. Перець чилі - за смаком. Перець чорний мелений - за смаком. Приготування: Спочатку необхідно подрібнити продукти для подальшого приготування. Ріжемо цибулю кільцями. Болгарський перець розрізаємо на 4 частини і ріжемо уздовж всієї довжини соломкою. За принципом болгарського перцю треба подрібнити і моркву – довгими брусками. Так само, довгими шматочками, нарізуємо куряче філе. Яєчну локшину треба поставити варитися в підсоленій воді. Тим часом, поки локшина вариться, на сковороді з маслом і оливковою олією обсмажуємо одне яйце. Його можна розбовтати заздалегідь або вже безпосередньо на сковороді. Коли яйце згорнулося, додати м'ясо і обсмажити його. Після чого треба висипати на сковорідку всі нарізані раніше овочі. Посолити, додати перець і коріандр. Коли овочі вкрила золотиста скориночка, а м'ясо досягло готовності, додати локшину і залити все соєвим соусом. Все тушкувати у закритій кришкою сковороді на середньому вогні близько 7 хвилин. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|