Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Запечена курочка фарширована яблуками та курагою. Дуже простий рецепт

Запечена курочка фарширована яблуками та курагою. Дуже простий рецепт


Запечена курочка фарширована яблуками та курагою. Дуже простий рецепт

Пропонуємо вашій увазі рецепт дуже простої і смачної страви. Готуємо у духовці курку фаршировану яблуками та курагою.

Цілу курку фаршируємо нарізаними яблуками і запікаємо в духовці до золотистої скоринки. Яблука краще вибирати кисло-солодкі на смак і тверді. До яблук можна додати курагу, що додасть нашій курочці оригінальний смак і аромат.



Інгредієнти:
1 курка;
2-3 яблука;
майонез;
сіль;
спеції;
трохи олії;
курага,
чорнослив (за бажанням).

Приготування:

Курку миємо і видаляємо зайву вологу серветками. Всередині і зверху посипаємо курку сіллю, спеціями, злегка втираємо і залишаємо хвилин на 20.

Курагу миємо і кожну розрізаємо вздовж, навпіл. За допомогою ножа з тонким гострим лезом, акуратно відділяємо шкіру курки від м'яса в кількох місцях і в «кишеньки» вкладаємо курагу зрізом вниз, до м'яса. Потім змащуємо курку майонезом всередині. За бажанням, в майонез можна додати розчавлений часник.

Яблука нарізаємо на дольки, видаливши серцевину і вкладаємо їх всередину курки. До яблук також можна додати трохи кураги або чорносливу.

Краї з'єднуємо дерев'яними зубочистками або зшиваємо товстою ниткою і обмазуємо всю курку, зверху, майонезом.

Форму трохи змащуємо маслом і укладаємо на неї курку.

Ставимо в гарячу духовку і запікаємо близько години, за температури 180-190 °С.

Під час запікання, курку необхідно перевернути кілька разів, щоби вона рівномірно просмажилася з усіх боків.

Готову курочку подаємо гарячою з картоплею або овочевим салатом.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: