Страви із субпродуктів. Пікантний гуляш із курячих шлунків
10 березень 2021 18:06
1 903
0
Субпродукти зазвичай коштують досить дешево, але це означає, що з них не можна приготувати смачну та поживну страву. Пропонуємо вашій увазі рецепт гуляшу із курячих шлуночків. Інгредієнти: 700 г курячих шлунків, 0,5 скл. томатної пасти, 1 болгарський перець (червоний), 1 цибулина, 3-4 зубчики часнику, сіль, перець за смаком, олія для обсмажування, коріандр мелений, кмин, паприка за смаком. Приготування: Шлуночки промити і почистити. Налити в каструлю холодної води, покласти туди шлунки, посолити і варити упродовж години. Обов’язково знімати піну. Бульйон, в якому варилися шлунки, не зливати, він ще знадобиться. Цибулю і часник очистити і нашаткувати. Болгарський перець промити, розрізати і видалити серцевину з насінням, нарізати великими кубиками. В сковорідку вилити трохи олії і викласти часник і цибулю. Обсмажувати протягом 3 хвилин до рум’яного кольору, а потім додати нарізаний перець. Ще через 2 хвилини додати в сотейник курячі шлунки, томатну пасту і спеції, перемішати все, як слід, і влити 2 склянки бульйону, що залишився після варіння шлунків. Посолити гуляш і тушкувати до легкого загустіння близько години. Для аромату можна додати 2 лаврові листки і кілька горошин перцю. Готовий гуляш потримайте 15 хв. під кришкою. Гуляш відмінно підійде до будь-якого гарніру. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|