Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Страви із субпродуктів. Пікантний гуляш із курячих шлунків

Страви із субпродуктів. Пікантний гуляш із курячих шлунків


Страви із субпродуктів. Пікантний гуляш із курячих шлунків

Субпродукти зазвичай коштують досить дешево, але це означає, що з них не можна приготувати смачну та поживну страву.

Пропонуємо вашій увазі рецепт гуляшу із курячих шлуночків.



Інгредієнти:
700 г курячих шлунків,
0,5 скл. томатної пасти,
1 болгарський перець (червоний),
1 цибулина,
3-4 зубчики часнику,
сіль, перець за смаком,
олія для обсмажування,
коріандр мелений, кмин, паприка за смаком.

Приготування:

Шлуночки промити і почистити. Налити в каструлю холодної води, покласти туди шлунки, посолити і варити упродовж години. Обов’язково знімати піну. Бульйон, в якому варилися шлунки, не зливати, він ще знадобиться.

Цибулю і часник очистити і нашаткувати. Болгарський перець промити, розрізати і видалити серцевину з насінням, нарізати великими кубиками.

В сковорідку вилити трохи олії і викласти часник і цибулю. Обсмажувати протягом 3 хвилин до рум’яного кольору, а потім додати нарізаний перець. Ще через 2 хвилини додати в сотейник курячі шлунки, томатну пасту і спеції, перемішати все, як слід, і влити 2 склянки бульйону, що залишився після варіння шлунків.

Посолити гуляш і тушкувати до легкого загустіння близько години. Для аромату можна додати 2 лаврові листки і кілька горошин перцю.

Готовий гуляш потримайте 15 хв. під кришкою. Гуляш відмінно підійде до будь-якого гарніру.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: