З чедером, беконом, авокадо чи бринзою. Оригінальні рецепти фаршированих яєць
06 березень 2021 17:33
897
0
Пропонуємо вашій увазі 6 рецептів фаршированих яєць — на будь-який смак. Всі рецепти розраховані на 6 курячих яєць (або 12 порцій холодної закуски). Якщо вам потрібно більше, просто помножте всі інгредієнти на два. Фаршировані яйця з беконом і сиром чеддер Інгредієнти: 7 зварених круто яєць; 3 столові ложки майонезу4 3 столові ложки сметани або турецького йогурту; 1 чайна ложка гірчиці; 0,5 чайної ложки лимонного соку; 5 столових ложок подрібненого сиру чеддер; 3 скибочки підсмаженого бекону; 2 гілочки зеленої цибулі, подрібнити; сіль, чорний перець — за смаком. Приготування: Яйця очистіть та розріжте навпіл. Яєчні жовтки та дві половинки яєчного білка складіть в окрему тарілку та розімніть виделкою. Додайте майонез, сметану, лимонний сік, гірчицю, сіль та перець — добре все перемішайте. Додайте подрібнений чеддер і бекон, зелену цибулю — знову перемішайте. Чайною ложкою нафаршируйте яєчні білки та поставте закуску в холодильник на 12 годин. Фаршировані яйця з кисломолочним сиром і зеленню Інгредієнти: 6 зварених круто яєць; 4 столові ложки нежирного кисломолочного сиру; 2 столові ложки майонезу або турецького йогурту; 2 столові ложки подрібненої зеленої цибулі; 1 чайна ложка подрібненого на тертці маринованого огірка4 1 чайна ложка жовтої гірчиці; сіль, чорний перець — за смаком; кілька гілочок петрушки. Приготування: Яйця очистіть та розріжте навпіл. Яєчні жовтки й решту інгредієнтів (крім білків) складіть в блендер та добре подрібніть. Нафаршируйте яйця і поставте закуску в холодильник. Коли будете подавати на стіл, прикрасьте закуску листям петрушки. Фаршировані яйця зі сметаною та авокадо Інгредієнти: 6 зварених круто яєць; 1 стигле авокадо; 3 столові ложки сметани або турецького йогурту; 1 чайна ложка подрібненого кропу; 2 гілочки зеленої цибулі; сіль, білий перець — за смаком. Приготування: Яйця очистіть та розріжте навпіл. Яєчні жовтки й решту інгредієнтів (крім білків і зеленої цибулі) складіть в блендер та добре подрібніть. Нафаршируйте яйця. Коли будете подавати на стіл, прикрасьте зеленою цибулею. Фаршировані яйця з моцарелою і беконом Інгредієнти: 6 зварених круто яєць; 3 скибочки підсмаженого бекону; 0,3 чашки подрібненої моцарели; 0,3 чашки майонезу або турецького йогурту; 1 столова ложка цукру; 1 столова ложка білого винного оцту; 2 столові ложки гірчиці; сіль, перець — за смаком. Приготування: Яйця очистіть та розріжте навпіл. Яєчні жовтки й решту інгредієнтів (крім білків) складіть в блендер і добре подрібніть. Нафаршируйте яйця. Фаршировані яйця з бринзою та зеленню Інгредієнти: 6 зварених круто яєць; 1 середній огірок; 100 грамів бринзи; 3 гілочки петрушки, подрібнити; 2 зубчики часнику; третина чайної ложки оливкової олії. Приготування: Жовтки, бринзу, часник і петрушку подрібніть в блендері. Додайте оливкову олію, перемішайте. Огірок наріжте тоненькими шматочками. Нафаршируйте яєчні білки, зверху прикрасьте скибочками огірка. Яйця, фаршировані плавленим сиром і часником Інгредієнти: 6 зварених круто яєць; 1 плавлений сирок4 кілька столових ложок майонезу; 2 зубчики часнику; сіль, чорний перець — за смаком. Приготування: Яйця очистіть та розріжте навпіл. Яєчні жовтки, сирок, часник, сіль та перець розімніть виделкою (або подрібніть в блендері). Додайте майонез, перемішайте. Чайною ложкою нафаршируйте білки, поставте закуску в холодильник. Коли будете подавати на стіл, прикрасьте зеленню. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|