Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » З чедером, беконом, авокадо чи бринзою. Оригінальні рецепти фаршированих яєць

З чедером, беконом, авокадо чи бринзою. Оригінальні рецепти фаршированих яєць


З чедером, беконом, авокадо чи бринзою. Оригінальні рецепти фаршированих яєць

Пропонуємо вашій увазі 6 рецептів фаршированих яєць — на будь-який смак.

Всі рецепти розраховані на 6 курячих яєць (або 12 порцій холодної закуски). Якщо вам потрібно більше, просто помножте всі інгредієнти на два.



Фаршировані яйця з беконом і сиром чеддер

Інгредієнти:
7 зварених круто яєць;
3 столові ложки майонезу4
3 столові ложки сметани або турецького йогурту;
1 чайна ложка гірчиці;
0,5 чайної ложки лимонного соку;
5 столових ложок подрібненого сиру чеддер;
3 скибочки підсмаженого бекону;
2 гілочки зеленої цибулі, подрібнити;
сіль, чорний перець — за смаком.

Приготування:

Яйця очистіть та розріжте навпіл. Яєчні жовтки та дві половинки яєчного білка складіть в окрему тарілку та розімніть виделкою. Додайте майонез, сметану, лимонний сік, гірчицю, сіль та перець — добре все перемішайте. Додайте подрібнений чеддер і бекон, зелену цибулю — знову перемішайте. Чайною ложкою нафаршируйте яєчні білки та поставте закуску в холодильник на 12 годин.


Фаршировані яйця з кисломолочним сиром і зеленню

Інгредієнти:
6 зварених круто яєць;
4 столові ложки нежирного кисломолочного сиру;
2 столові ложки майонезу або турецького йогурту;
2 столові ложки подрібненої зеленої цибулі;
1 чайна ложка подрібненого на тертці маринованого огірка4
1 чайна ложка жовтої гірчиці;
сіль, чорний перець — за смаком;
кілька гілочок петрушки.

Приготування:

Яйця очистіть та розріжте навпіл. Яєчні жовтки й решту інгредієнтів (крім білків) складіть в блендер та добре подрібніть. Нафаршируйте яйця і поставте закуску в холодильник. Коли будете подавати на стіл, прикрасьте закуску листям петрушки.


Фаршировані яйця зі сметаною та авокадо

Інгредієнти:
6 зварених круто яєць;
1 стигле авокадо;
3 столові ложки сметани або турецького йогурту;
1 чайна ложка подрібненого кропу;
2 гілочки зеленої цибулі;
сіль, білий перець — за смаком.

Приготування:

Яйця очистіть та розріжте навпіл. Яєчні жовтки й решту інгредієнтів (крім білків і зеленої цибулі) складіть в блендер та добре подрібніть. Нафаршируйте яйця. Коли будете подавати на стіл, прикрасьте зеленою цибулею.


Фаршировані яйця з моцарелою і беконом

Інгредієнти:
6 зварених круто яєць;
3 скибочки підсмаженого бекону;
0,3 чашки подрібненої моцарели;
0,3 чашки майонезу або турецького йогурту;
1 столова ложка цукру;
1 столова ложка білого винного оцту;
2 столові ложки гірчиці;
сіль, перець — за смаком.

Приготування:

Яйця очистіть та розріжте навпіл. Яєчні жовтки й решту інгредієнтів (крім білків) складіть в блендер і добре подрібніть. Нафаршируйте яйця.


Фаршировані яйця з бринзою та зеленню

Інгредієнти:
6 зварених круто яєць;
1 середній огірок;
100 грамів бринзи;
3 гілочки петрушки, подрібнити;
2 зубчики часнику;
третина чайної ложки оливкової олії.

Приготування:

Жовтки, бринзу, часник і петрушку подрібніть в блендері. Додайте оливкову олію, перемішайте. Огірок наріжте тоненькими шматочками. Нафаршируйте яєчні білки, зверху прикрасьте скибочками огірка.


Яйця, фаршировані плавленим сиром і часником

Інгредієнти:
6 зварених круто яєць;
1 плавлений сирок4
кілька столових ложок майонезу;
2 зубчики часнику;
сіль, чорний перець — за смаком.

Приготування:

Яйця очистіть та розріжте навпіл. Яєчні жовтки, сирок, часник, сіль та перець розімніть виделкою (або подрібніть в блендері). Додайте майонез, перемішайте. Чайною ложкою нафаршируйте білки, поставте закуску в холодильник. Коли будете подавати на стіл, прикрасьте зеленню.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: