Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Приготуйте на вихідні. Курка з печерицями у вершковому соусі

Приготуйте на вихідні. Курка з печерицями у вершковому соусі


Приготуйте на вихідні. Курка з печерицями у вершковому соусі

Страви з курячого м'яса завжди користуються популярністю у господинь. Курятина сама по собі досить ніжна, але за правильного підбору інших інгредієнтів та способу приготування, можна приготувати страву, коли м’ясо буде просто танути в роті.

Саме таким є рецепт курки з грибами у вершковому соусі. Ця страва чудово підійде для сімейного обіду або вечері.



Інгредієнти:
1 кг курячого філе,
8 штук печериць,
350 г вершків 10% жирності,
300 г сиру,
1 зубок часнику,
прованські трави та зелень за смаком.

Приготування:

Філе курки ріжемо великими шматочками, гриби «пластинками». Курку і гриби кладемо в сковороду й обсмажуємо на вершковому маслі.

Поки смажиться курка і гриби, у глибокій тарілці давимо часник, тремо туди сир, додаємо дрібно порізану зелень, заливаємо вершками, додаємо трохи прованських трав і перемішуємо.

Коли протушкувалися курка та гриби, зливаємо з них сік, що виділився (не весь, а так, щоби ще залишилося трохи) і заливаємо туди нашу вершкову масу. Тушкуємо все разом на маленькому вогні ще хвилин 10.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: