Приготуйте на вихідні. Курка з печерицями у вершковому соусі
05 березень 2021 20:00
1 277
0
Страви з курячого м'яса завжди користуються популярністю у господинь. Курятина сама по собі досить ніжна, але за правильного підбору інших інгредієнтів та способу приготування, можна приготувати страву, коли м’ясо буде просто танути в роті. Саме таким є рецепт курки з грибами у вершковому соусі. Ця страва чудово підійде для сімейного обіду або вечері. Інгредієнти: 1 кг курячого філе, 8 штук печериць, 350 г вершків 10% жирності, 300 г сиру, 1 зубок часнику, прованські трави та зелень за смаком. Приготування: Філе курки ріжемо великими шматочками, гриби «пластинками». Курку і гриби кладемо в сковороду й обсмажуємо на вершковому маслі. Поки смажиться курка і гриби, у глибокій тарілці давимо часник, тремо туди сир, додаємо дрібно порізану зелень, заливаємо вершками, додаємо трохи прованських трав і перемішуємо. Коли протушкувалися курка та гриби, зливаємо з них сік, що виділився (не весь, а так, щоби ще залишилося трохи) і заливаємо туди нашу вершкову масу. Тушкуємо все разом на маленькому вогні ще хвилин 10. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|