Пироги на сковороді. 3 рецепти, які зекономлять ваш час
04 березень 2021 12:31
1 637
0
Якщо у вас обмаль часу або не працює духовка, пироги на сковороді — ідеальне рішення в такій ситуації. Їх з легкістю можна приготувати, не витрачаючи при цьому багато часу, а яскравий і ситний смак урізноманітнить ваш обід або вечерю. Пиріг з лаваша з сиром Інгредієнти: 300 г тонкого лаваша; 40 мл води; 30 г вершкового масла; Для начинки: 250 г твердого сиру; 200 г бринзи; 80 г петрушки. Приготування: Натріть бринзу на крупній тертці. Також натріть на сир. Візьміть глибоку сковороду з товстими стінками і змастіть його вершковим маслом. Візьміть аркуш лаваша, обріжте зайве і викладіть в сковороду. Краще викласти два шари, щоб лаваш не порвався і сир не витік. Зверху розподіліть твердий сир. Накрийте ще одним листом лаваша і зверху розподіліть бринзу. Посипте подрібненою петрушкою. Продовжуйте накладати шари, поки не заповниться сковорода. Після цього накрийте пиріг звисаючими краями лаваша і посипте сиром зверху. У щілини між пирогом і сковородою акуратно влийте воду, намагаючись, щоб вона не потрапила в сам пиріг. Відправте пиріг на плиту і готуйте на невеликому вогні, накривши кришкою. На це має піти не більше 20-25 хвилин. За цей час вода повністю випарується, а сир розплавиться. Сирний пиріг на сковороді Інгредієнти: 1 пачка кисломолочного сиру; 100 г сиру вершкового; 50 г шинки; 2 яйця; 3 ст. л. борошна; зелень (кріп і зелену цибулю); сіль — за смаком. Приготування: Натріть сир на крупній тертці, а шинку наріжте невеликими шматочками. Потім з'єднайте сир з сиром, шинкою, яйцями, борошном, зеленню і сіллю. Добре перемішайте масу і сформуйте коржик. Розігрійте рослинну олію на сковороді і перекладіть корж. Обсмажте її з двох сторін до золотистого кольору. Пісочний пиріг на сковороді Інгредієнти: 250 г пшеничного борошна; 80 г цукрової пудри; 1 ч. л. розпушувача; 30 мл молока; 200 г вишневого варення; 100 г вершкового масла; вершкове масло; 1 яйце; 250 г сиру маскарпоне; 1 яєчний жовток. Приготування: Візьміть невелику ємність і змішайте там борошно з цукровою пудрою і розпушувачем. Додайте вершкове масло кімнатної температури, яйця і розітріть масу руками. Сформуйте кулю, загорніть в харчову плівку та відправте в холодильник на пів години. Потім розділіть тісто на дві частини. Одна з них повинна бути трохи більше, ніж інша. Відщипуючи по шматочку від більшої частини тісту і злегка розминаючи пальцями, сформуйте в сковороді корж. В окремій ємності змішайте молоко, жовтки і маскарпоне. Добре перемішайте і викладіть на корж. Зверху розподіліть варення. Потім посипте крихтою з решти тіста. Поставте сковороду на плиту і готуйте на слабкому вогні близько 40 хвилин. Після цього відкрийте кришку і готуйте ще 15 хвилин. Коли верхівка пирога як слід схопиться, переверніть його за допомогою тарілки меншого діаметру і готуйте ще 5 хвилин. Тоді утворюється рум'яна скоринка. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|