Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Курячі гомілки у медово-гірчичному маринаді

Курячі гомілки у медово-гірчичному маринаді


Курячі гомілки у медово-гірчичному маринаді

Курячі гомілки ідеально підійдуть до ситної і смачної вечері. Вони зовсім не примхливі в своєму приготуванні і добре поєднуються з найрізноманітнішими інгредієнтами.

Рум'яна хрустка скоринка цієї курочки, просочена глазур'ю, запам'ятається вам надовго



Інгредієнти:
12 курячих гомілок,
4 ст. ложки готової гірчиці,
4 ст. л. рідкого меду,
4 ст. л. рослинної олії або розтопленого вершкового масла,
сік половини лимона,
1 ст. л. меленої солодкої паприки,
сіль - за смаком.

Приготування:

Гірчицю, мед, лимонний сік, паприку і масло збиваємо виделкою до одержання однорідної емульсії. Кладемо в миску з маринадом гомілки і перемішуємо так, щоб маринад покривав кожну. Залишаємо на 30 хвилин.

Перекладаємо ніжки у вогнетривку форму і ставимо у розігріту до 200 °С духовку. Запікаємо до готовності, близько 35-45 хвилин. У процесі кілька разів змазуємо залишками маринаду за допомогою кулінарної щіточки.

Смачного!


Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: