Курячі гомілки у медово-гірчичному маринаді
03 березень 2021 14:30
1 351
0
Курячі гомілки ідеально підійдуть до ситної і смачної вечері. Вони зовсім не примхливі в своєму приготуванні і добре поєднуються з найрізноманітнішими інгредієнтами. Рум'яна хрустка скоринка цієї курочки, просочена глазур'ю, запам'ятається вам надовго Інгредієнти: 12 курячих гомілок, 4 ст. ложки готової гірчиці, 4 ст. л. рідкого меду, 4 ст. л. рослинної олії або розтопленого вершкового масла, сік половини лимона, 1 ст. л. меленої солодкої паприки, сіль - за смаком. Приготування: Гірчицю, мед, лимонний сік, паприку і масло збиваємо виделкою до одержання однорідної емульсії. Кладемо в миску з маринадом гомілки і перемішуємо так, щоб маринад покривав кожну. Залишаємо на 30 хвилин. Перекладаємо ніжки у вогнетривку форму і ставимо у розігріту до 200 °С духовку. Запікаємо до готовності, близько 35-45 хвилин. У процесі кілька разів змазуємо залишками маринаду за допомогою кулінарної щіточки. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|