Майже як копчене. Солене сало у цибулевому лушпинні
02 березень 2021 14:30
1 474
0
Пропонуємо вашій увазі дуже старий і відомий рецепт соління сала. Після проварювання в цибулинні сало виглядає як копчене. Для даного рецепту рекомендують брати сало з м'ясними прошарками (грудинку), так як таке легке приварювання є оптимальною обробкою для м'яса. Інгредієнти: Свиняче сало з прошарками м'яса - 1 кг, цибульна лушпайка, сіль - 3 ст. л., лавровий лист - 10 шт., часник (головка) - 1 шт., чорний перець, червоний перець - за смаком. Приготування: Наберіть цибульної лушпайки, приблизно з одного кілограма цибулі. Можна робити це поступово. Обполощіть лушпайку у воді, а потім залийте чистою водою й доведіть до кипіння (з розрахунку на 1,5 л води). Додайте 2 ложки солі і поваріть протягом 5 хвилин. Сало промийте, почистіть і наріжте шматочками по 200-300 грамів. Сало відправляємо до лушпайки. Вода має покривати сало (якщо це не так, додайте кип'яченої води). Доведіть до кипіння, температуру понизьте до середньої і варіть протягом 25 хвилин. Потім зніміть з вогню і дайте охолонути. Головне, щоб сало знаходилося в рідині. Поки сало "відпочиває", приготуємо "маринад". Подрібніть лавровий лист, часник, додайте до них чорний і червоний перець. Дістаньте сало з рідини, просушіть кухонним або щільним паперовим рушником і увітріть наш "маринад". Потім загорніть у фольгу й відправте на 12 годин у морозилку. Через 12 годин наше чудо-сало готове! Наріжте скибочками і подавайте з чорним хлібом, маринованими та солоними овочами, соусами. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|