Салат з куркою, корейською морквою та печерицями
01 березень 2021 10:00
2 275
0
Пропонуємо вашій увазі рецепт смачного та поживного салату з куркою, печерицями, яйцями, сиром та корейською морквою. Цей салат чудово підійде і до святкового столу, і на звичайний обід чи вечерю. А ще здивує вас швидкістю та легкістю приготування. Інгредієнти: філе куряче - 300 г, корейська морква - 300 г, гриби печериці - 200 г, цибуля -2 шт., яйце - 4 шт., сир твердий - 100 г, майонез, сіль. Приготування: Гриби помити, покришити; цибулю почистити й нарізати дрібно та разом із грибами пересмажити на сковороді на рослинній олії, викласти на блюдо, посолити і змазати майонезом. 2 шар: яйця відварити, почистити, дрібно покришити, посолити й змазати майонезом. 3 шар: куряче філе попередньо відварити й нарізати дрібно, посолити, змазати майонезом. 4 шар: викласти корейську моркву, змазати майонезом. 5 шар: на середній тертці натерти сир і посипати салат. З верху можна прикрасити салат зеленню. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|