Готуємо макарони по-флотськи. Прості інгредієнти – чудовий результат
22 лютий 2021 20:00
2 400
0
Макарони по-флотськи — проста, смачна та поживна страва, яку хоча б раз у житті готував кожен. Вони чудово підійдуть і для сімейних обідів, і для поживної вечері (після насиченого трудового дня) Пропонуємо вам дізнатися про те, як приготувати макарони по-флотськи та які потрібно знати секрети, щоб вони вийшли особливо смачними. Для того щоб приготувати макарони по-флотськи, знадобляться найпростіші інгредієнти, які знайдуться на будь-якої кухні або які легко знайти в будь-якому продуктовому магазині. Але для початку наведемо декілька секретів приготування цієї страви, які зроблять її смачнішою. Макарони краще брати трубчасті — чим більше м'ясної начинки наб'ється в макарони в процесі приготування, тим смачніше. Відварювати макарони потрібно до напівтвердого стану й у жодному разі не розварювати. Відварювати макарони краще в підсоленій воді (солити воду потрібно до того, як додасте в каструлю макарони) та у великій кількості води (інакше макарони злипнуться). Якщо готуєте макарони по-флотськи з тушонкою, будьте обережні з сіллю і приправами, оскільки тушонка сама по собі солона і з приправами. Інгредієнти: макарони – 400 гр; м'ясний фарш – 600 гр. дві великі цибулини; вершкове масло – 30–50 гр; рослинна олія для смаження; сіль та перець. Крім того, є необов'язкові інгредієнти, такі як часник (кілька зубчиків), морква (смажиться разом з цибулею), трохи томатної пасти (1–2 столові ложки), твердий сир (50–100 грамів, його натирають на терці, додають в кінці), інші спеції та приправи (які вам більше подобаються), подрібнена зелень (зелена цибуля, кріп, петрушка). Приготування: Для початку дрібно наріжте цибулю, після чого злегка підсмажте цибулю на рослинній олії (для цього рецепта вам знадобиться велика глибока сковорода). Моркву (якщо у вашому рецепті є морква) потрібно натерти на великій тертці й теж додати на сковороду, протушкувати. Далі, додайте на сковороду сирий фарш і смажте приблизно 20 хвилин (до готовності), в кінці посоліть та поперчіть. Також, м'ясо можна спочатку відварити й тільки потім пропустити через м'ясорубку. Як краще — вирішувати вам. Поки готується фарш, відваріть макарони. Для цього опустіть макарони у підсолену воду і варіть до напівтвердого стану. Відкиньте макарони на друшляк, після чого викладіть на сковороду до фаршу, перемішайте і добре протушкуйте. В кінці додайте вершкове масло і почекайте, щоб вершкове масло розплавилося, знову перемішайте. Томатну пасту (якщо у вашому рецепті є томатна паста) додають в кінці. Тертий сир додають на сковороду, перемішують і чекають, щоб сир розплавився. Якщо хочете, готову страву можна прикрасити подрібненою зеленню. Макарони по-флотськи готові! Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|