Арахісовий торт «Корівка». Торт смачний – рецепт простий
18 лютий 2021 18:00
1 387
0
Торт "Корівка" може бути святковим десертом або просто для дружнього чаювання. Він має ніжну текстуру та шоколадний аромат. Крем зі згущеного молока дає десерту карамельний присмак. {baner_native} Інгредієнти: 2 склянки борошна, 1 склянка цукру, 3 яйця, 1,5 склянки смаженого арахісу, 1,5 чайної ложки розпушувача, 1,5 банки вареного згущеного молока, 500 г вершкового масла (300 г для тіста 200 г для крему), 3 часточки шоколаду. Приготування: Арахіс подрібнюємо в блендері. Яйця збиваємо з цукром і змішуємо в мисці з арахісом. Потім додаємо 3 ст. ложки вареної згущенки, просіваємо борошно, розпушувач і кладемо вершкове масло (300 г). Міксером до однорідності збиваємо тісто. Воно виходить грузлим, липким - ніякого вимішування! Духовку розігріваємо до 200 °С. Тісто мокрими руками розрівнюємо у формі. Підберіть діаметр форми так, щоб коржі не були товстими (22 см). Печуться коржі дуже швидко, 10-15 хвилин. Тепер крем. Це ще простіше. Згущене молоко збиваємо з маслом (200-300 г) і тремо прямо в крем шоколадну стружку на тертці. Як варіант, можна просто додати какао. Змазуємо остиглі коржі кремом. Торт виходить високим. Прикрашаємо, як хочемо. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|