Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Зелене, помаранчеве, червоне. Як приготувати кольорове тісто для вареників або пельменів

Зелене, помаранчеве, червоне. Як приготувати кольорове тісто для вареників або пельменів


Зелене, помаранчеве, червоне. Як приготувати кольорове тісто для вареників або пельменів

Тісто різних кольорів використовується для приготування різних страв: домашньої локшини, пельменів та вареників, пиріжків та кондитерських виробів.

Кольорове тісто насправді кардинально не змінює смак звичайних пельменів, тому що для кольору ми використовуємо натуральні барвники: моркву, буряк та шпинат, які практично не додадуть смаку.



Інгредієнти:
Борошно - 400 г.
Яйце - 2 шт.
Цибуля - 2 шт.
Буряковий сік - 100 мл.
Морквяний сік - 100 мл.
Шпинатовий сік - 100 мл
Фарш - 400 г.
Сіль, перець, спеції - за смаком.

Приготування:

Яйця збити з сіллю. Натерти на дрібній тертці сирий невеликий буряк і моркву, шпинат подрібнити в блендері. Віджати овочевий сік за допомогою металевого сита.

Приготувати три види тіста для пельменів: зелене, помаранчеве і червоне.

Для цього збиті яйця розділити на 3 частини, і в кожну додати кольоровий сік.

Поступово додаючи борошно, замісити круте тісто, накрити плівкою і дати постояти 30 хвилин.

Тим часом приготувати начинку для пельменів: з'єднати фарш з нарізаною цибулею, приправити сіллю і перцем.

Тісто дуже тонко розкачати, неширокою склянкою вирізати кружальця. На кожне кружальце викласти чайною ложкою начинку, защипати краї, надавши форму півмісяця.

Відварити пельмені в підсоленій воді зі спеціями.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: