Зелене, помаранчеве, червоне. Як приготувати кольорове тісто для вареників або пельменів
11 лютий 2021 17:00
4 475
0
Тісто різних кольорів використовується для приготування різних страв: домашньої локшини, пельменів та вареників, пиріжків та кондитерських виробів. Кольорове тісто насправді кардинально не змінює смак звичайних пельменів, тому що для кольору ми використовуємо натуральні барвники: моркву, буряк та шпинат, які практично не додадуть смаку. Інгредієнти: Борошно - 400 г. Яйце - 2 шт. Цибуля - 2 шт. Буряковий сік - 100 мл. Морквяний сік - 100 мл. Шпинатовий сік - 100 мл Фарш - 400 г. Сіль, перець, спеції - за смаком. Приготування: Яйця збити з сіллю. Натерти на дрібній тертці сирий невеликий буряк і моркву, шпинат подрібнити в блендері. Віджати овочевий сік за допомогою металевого сита. Приготувати три види тіста для пельменів: зелене, помаранчеве і червоне. Для цього збиті яйця розділити на 3 частини, і в кожну додати кольоровий сік. Поступово додаючи борошно, замісити круте тісто, накрити плівкою і дати постояти 30 хвилин. Тим часом приготувати начинку для пельменів: з'єднати фарш з нарізаною цибулею, приправити сіллю і перцем. Тісто дуже тонко розкачати, неширокою склянкою вирізати кружальця. На кожне кружальце викласти чайною ложкою начинку, защипати краї, надавши форму півмісяця. Відварити пельмені в підсоленій воді зі спеціями. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|