Фаршировані печериці під сирною "шапкою"
08 лютий 2021 18:24
682
0
Ця проста і в той же час дуже смачна страва може подаватися у вигляді закуски або як вишуканий гарнір до смаженого м'яса. Пропонуємо вашій увазі один з варіантів начинки для печериць - м'ясний фарш. Ви можете використовувати як свинячий фарш, так і курячий, індичий або яловичий. Інгредієнти: Печериці великі - 9-10 шт. Фарш м'ясний - 150 г. Цибуля - 1/2 шт. Яйце - 1 шт. Масло вершкове - 20 г. Тертий сир - 200 г. Олія - для смаження. Сіль, перець чорний мелений - за смаком Приправа для фаршу - за бажанням. Кріп - невеличкий пучок. Приготування: Печериці помити, почистити і відокремите капелюшки від ніжок. Капелюшки всередині посоліть. Ніжки печериць та цибулю дрібно нарізати. Сковорідку поставити на середній вогонь. Обсмажити печериці на суміші масла та олії з обох сторін по 1 хвилині. Викласти їх на деко або у форму для запікання. У залишках олії обсмажити цибулю і нарізані ніжки печериць. Перекласти їх у миску і трохи охолодити. Нарізати зелень. Змішати фарш, обсмажену цибулю, ніжки печериць, зелень та яйце. Посолити, поперчити, додати приправу. Добре перемішати. Печериці нафарширувати начинкою, та відправити деко у розігріту до 180 °С духовку на 25 хвилин. За 10 хвилин до готовності посипати печериці тертим сиром. Перед подачею зверху прикрасити зеленню. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|