Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Як приготувати арахісову пасту власноруч

Як приготувати арахісову пасту власноруч


Як приготувати арахісову пасту власноруч

Арахісова паста – надзвичайно корисна добавка для вашого раціону. Не дарма її вживають професійні спортсмени, адже в такій пасті містяться багато вітамінів, мінеральні речовини, жирні кислоти, антиоксиданти, клітковина і харчові волокна.

У США 24 січня навіть проголошено Національним днем арахісової пасти.



"Порадник" пропонує вам рецепт приготування арахісової пасти на власній кухні.

Інгредієнти:
арахіс (350 г),
олія рослинна (1 ст. л.),
цукор (1 ст. л.) або мед (1-1,5 ч. л.)
сіль (за смаком).

Приготування:

Потрібно очистити арахіс від лушпиння, викласти на деко, застелене пергаментом, і відправити в духовку на 15-20 хвилин за температури 200 °С. Горіхи потрібно періодично перемішувати, щоби вони підсушилися рівномірно.

Потім слід перекласти горіхи в блендер, додати рослинну олію, сіль та цукор і перемолоти всі продукти до стану густої однорідної маси. Робити це краще поступово, додаючи всі продукти порціями, щоб не надто навантажувати блендер. Також можна використовувати м'ясорубку, але в цьому випадку паста вийде з великими шматочками горіхів.

Далі слід перекласти готову арахісову пасту в скляну ємність, щільно закрити кришкою і прибрати в холодильник. Подавати пасту до столу можна зі свіжим хлібом, тостами, круасанами, печивом або іншими продуктами на ваш смак. Також таку пасту нерідко додають у смузі та корисні молочні коктейлі.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: