Як приготувати арахісову пасту власноруч
06 лютий 2021 10:00
672
0
Арахісова паста – надзвичайно корисна добавка для вашого раціону. Не дарма її вживають професійні спортсмени, адже в такій пасті містяться багато вітамінів, мінеральні речовини, жирні кислоти, антиоксиданти, клітковина і харчові волокна. У США 24 січня навіть проголошено Національним днем арахісової пасти. "Порадник" пропонує вам рецепт приготування арахісової пасти на власній кухні. Інгредієнти: арахіс (350 г), олія рослинна (1 ст. л.), цукор (1 ст. л.) або мед (1-1,5 ч. л.) сіль (за смаком). Приготування: Потрібно очистити арахіс від лушпиння, викласти на деко, застелене пергаментом, і відправити в духовку на 15-20 хвилин за температури 200 °С. Горіхи потрібно періодично перемішувати, щоби вони підсушилися рівномірно. Потім слід перекласти горіхи в блендер, додати рослинну олію, сіль та цукор і перемолоти всі продукти до стану густої однорідної маси. Робити це краще поступово, додаючи всі продукти порціями, щоб не надто навантажувати блендер. Також можна використовувати м'ясорубку, але в цьому випадку паста вийде з великими шматочками горіхів. Далі слід перекласти готову арахісову пасту в скляну ємність, щільно закрити кришкою і прибрати в холодильник. Подавати пасту до столу можна зі свіжим хлібом, тостами, круасанами, печивом або іншими продуктами на ваш смак. Також таку пасту нерідко додають у смузі та корисні молочні коктейлі. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|