Фарширована картопля з грибами запечена у духовці. Здивуйте близьких чимось особливим
04 лютий 2021 14:30
1 934
0
Хочете приготувати смачну, красиву та надзвичайно ароматну страву з картоплі? Давно в пошуках універсального, але не складного рецепту? Тоді приготуйте фаршировану картоплю за цим рецептом. Страва легка у приготуванні, та містить лише картоплю, фарш, цибулю та сир. Інгредієнти: картопля - 2 кг, фарш - 400 г, гриби - 400 г, сир твердий - 200 г, майонез - 200 г, масло вершкове - 50 г, сіль, перець чорний мелений, приправи - за смаком, зелень - 60 г, цибуля ріпчаста - 100 г. Приготування: Картоплю почистити (можна не чистити, але тоді ретельно промити), розрізати на дві половинки й акуратно видалити серцевину. Готуємо начинку для картоплі: цибулю та гриби нарізаємо, сир натираємо на тертці. Обсмажуємо спочатку цибулю, потім фарш, гриби і зелень. Приправляємо сіллю та спеціями. На форму наливаємо пару ложок масла. Готову начинку накладаємо в нашу картоплю. Щоб було соковитіше, потрібно у кожну картоплину покласти шматочок вершкового масла, а зверху змазати майонезом. Картоплю посипаємо тертим сиром. Запікаємо в духовці, розігрітій до 200 °С 30-40 хвилин. Прикрашаємо зеленню. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|