Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Без борошна і цукру. Готуємо бананове печиво з кунжутом

Без борошна і цукру. Готуємо бананове печиво з кунжутом


Без борошна і цукру. Готуємо бананове печиво з кунжутом

Цей рецепт справжня знахідка для тих, хто стежить за своєю фігурою, але любить похрумтіти смачненьким до чаю або кави.

У ньому немає ні грама борошна і цукру, але зате є кокосова стружка, банан і кунжут.



Інгредієнти:

кокос 1 шт.
банани 3 шт.
сік і цедра половини лимона
не смажене кунжутне насіння 8 ст. ложок
мелена кориця і кардамон по 0,5 ч. ложок

Приготування:

Розігрійте духовку до 180 °С. Покладіть кокос в щільний пакет, накрийте складеним у два-три шари рушником і сильно вдарте по ньому молотком (можна молотком для м'яса) або тяжкою качалкою. Очистіть горіх від шкаралупи і за допомогою ножа для чищення овочів – від коричневої шкірки.

Натріть м'якоть горіха на крупній тертці. Застеліть деко папером для випічки, рівним шаром розсипте тертий кокос і поставте в піч на 10-12 хвилин. В середині часу перемішайте і додайте кунжут. Остудіть. Половину суміші подрібніть в кавомолці або блендері в «борошно».

Очистіть банани, розімніть в пюре разом з лимонним соком і прянощами. Додайте кокосову стружку з кунжутом і перемішайте до однорідності.

На те ж застелене папером деко викладіть ложкою тісто, формуючи кругле нетовсте печива діаметром 6-8 см.

Випікайте в центрі духовки до золотисто-коричневої скоринки, приблизно 15 хвилин. Остудіть перед подачею.

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: