Без борошна і цукру. Готуємо бананове печиво з кунжутом
01 лютий 2021 19:00
1 455
0
Цей рецепт справжня знахідка для тих, хто стежить за своєю фігурою, але любить похрумтіти смачненьким до чаю або кави. У ньому немає ні грама борошна і цукру, але зате є кокосова стружка, банан і кунжут. Інгредієнти: кокос 1 шт. банани 3 шт. сік і цедра половини лимона не смажене кунжутне насіння 8 ст. ложок мелена кориця і кардамон по 0,5 ч. ложок Приготування: Розігрійте духовку до 180 °С. Покладіть кокос в щільний пакет, накрийте складеним у два-три шари рушником і сильно вдарте по ньому молотком (можна молотком для м'яса) або тяжкою качалкою. Очистіть горіх від шкаралупи і за допомогою ножа для чищення овочів – від коричневої шкірки. Натріть м'якоть горіха на крупній тертці. Застеліть деко папером для випічки, рівним шаром розсипте тертий кокос і поставте в піч на 10-12 хвилин. В середині часу перемішайте і додайте кунжут. Остудіть. Половину суміші подрібніть в кавомолці або блендері в «борошно». Очистіть банани, розімніть в пюре разом з лимонним соком і прянощами. Додайте кокосову стружку з кунжутом і перемішайте до однорідності. На те ж застелене папером деко викладіть ложкою тісто, формуючи кругле нетовсте печива діаметром 6-8 см. Випікайте в центрі духовки до золотисто-коричневої скоринки, приблизно 15 хвилин. Остудіть перед подачею. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|