Запашні кавові пироги. Три рецепти ніжної випічки
21 січень 2021 19:30
1 344
0
Запропоновані рецепти кавових пирогів легкі у приготуванні, випічка ніжна на смак, в міру солодка і надзвичайно запашна. Пироги можна випікати як у звичайні духовці, так і в мультиварці. За бажанням будь-який рецепт можна удосконалити, додавши до десерту свої «секретні» інгредієнти (корицю, коньяк, шоколадний чи кавовий лікер тощо). Кавовий пиріг із шоколадом Інгредієнти: 2,5 скл борошна, 3 ст. л. какао, 1 скл кави, 3 яйця, 100 г маргарину, 1 ст. л. розпушувача, 0,5 ч. л. солі, 1 скл цукру, шоколадний топінг. Приготування: Кількість цукру можна коригувати залежно від того, наскільки солодка випічка до вподоби. Змішати сухі інгредієнти: борошно, какао, сіль, розпушувач. Цукор перетерти з маргарином і яйцями. Змішати все з кавою, вилити суміш у форму. Покласти в духовку для запікання. Готовий корж щедро полити топінгом. Кавовий пиріг із горіхами Інгредієнти: 2 скл борошна, 3 яєчні жовтки, 1 скл цукру, 100 г маргарину, соди на кінчику ножа, 3 ч. л. кави на 50 мл води, 1 скл різаних волоських горіхів. Приготування: Змішати всі сухі продукти, маргарин натерти на тертці. Додати яйця і розведену каву. Горіхи подрібнити і додати три четвертих маси в тісто. Вилити тісто у форму і покласти запікати. Щоб зрозуміти, коли виймати корж із духовки, проколоти його зубочисткою: якщо корж готовий, вона буде сухою. Зверху накришити горіхи, що залишилися. Також можна притрусити цукровою пудрою або полити тонкою цівкою меду. Кавовий пиріг із апельсинами Інгредієнти: 4-5 яєчних білків, 1 скл цукрової пудри, 2 скл борошна, 2 ст. л. кориці, 100 г масла вершкового, 1 апельсин, нарізаний тонкими півкільцями, 2 ст. л. меленої кави, 0,5 ч. л. розпушувача, на кінчик ножа солі і лимонної кислоти. Приготування: Білки збити з лимонною кислотою. Борошно змішати з розпушувачем, кавою і сіллю. Масло розтерти з пудрою і корицею. Всі складові акуратно змішати. Тісто вилити у форму і випікати до готовності. Після випікання коржа зверху розкласти апельсин. Рецепт такого пирога в деяких його варіаціях передбачає желейну заливку поверх розкладених на коржі апельсинових часточок. Для цього можна використовувати суміш для желе в пачках. Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|