Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Запашні кавові пироги. Три рецепти ніжної випічки

Запашні кавові пироги. Три рецепти ніжної випічки


Запашні кавові пироги. Три рецепти ніжної випічки

Запропоновані рецепти кавових пирогів легкі у приготуванні, випічка ніжна на смак, в міру солодка і надзвичайно запашна.

Пироги можна випікати як у звичайні духовці, так і в мультиварці.



За бажанням будь-який рецепт можна удосконалити, додавши до десерту свої «секретні» інгредієнти (корицю, коньяк, шоколадний чи кавовий лікер тощо).

Кавовий пиріг із шоколадом

Інгредієнти:
2,5 скл борошна,
3 ст. л. какао,
1 скл кави,
3 яйця,
100 г маргарину,
1 ст. л. розпушувача,
0,5 ч. л. солі,
1 скл цукру,
шоколадний топінг.

Приготування:

Кількість цукру можна коригувати залежно від того, наскільки солодка випічка до вподоби. Змішати сухі інгредієнти: борошно, какао, сіль, розпушувач. Цукор перетерти з маргарином і яйцями. Змішати все з кавою, вилити суміш у форму. Покласти в духовку для запікання. Готовий корж щедро полити топінгом.


Кавовий пиріг із горіхами

Інгредієнти:
2 скл борошна,
3 яєчні жовтки,
1 скл цукру,
100 г маргарину,
соди на кінчику ножа,
3 ч. л. кави на 50 мл води,
1 скл різаних волоських горіхів.

Приготування:

Змішати всі сухі продукти, маргарин натерти на тертці. Додати яйця і розведену каву. Горіхи подрібнити і додати три четвертих маси в тісто. Вилити тісто у форму і покласти запікати. Щоб зрозуміти, коли виймати корж із духовки, проколоти його зубочисткою: якщо корж готовий, вона буде сухою. Зверху накришити горіхи, що залишилися. Також можна притрусити цукровою пудрою або полити тонкою цівкою меду.


Кавовий пиріг із апельсинами

Інгредієнти:
4-5 яєчних білків,
1 скл цукрової пудри,
2 скл борошна,
2 ст. л. кориці,
100 г масла вершкового,
1 апельсин, нарізаний тонкими півкільцями,
2 ст. л. меленої кави,
0,5 ч. л. розпушувача,
на кінчик ножа солі і лимонної кислоти.

Приготування:

Білки збити з лимонною кислотою. Борошно змішати з розпушувачем, кавою і сіллю. Масло розтерти з пудрою і корицею. Всі складові акуратно змішати. Тісто вилити у форму і випікати до готовності. Після випікання коржа зверху розкласти апельсин. Рецепт такого пирога в деяких його варіаціях передбачає желейну заливку поверх розкладених на коржі апельсинових часточок. Для цього можна використовувати суміш для желе в пачках.

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: