Смажена курочка з аджикою. Смачно, просто та швидко
16 січень 2021 16:08
958
0
Гостра курочка з хрусткою скоринкою - саме те, що треба коли не знаєш, що проготувати на вихідні. Рецепт дуже простий, інгредієнти - доступні. Звечора закинув курятину у маринад, а на наступний день залишається лише підсмажити. Інгредієнти: курка порізана на частини (або можна купити окремо ніжки чи крильця); 50 грамів вина; 2 столові ложки аджики; 3 зубці часнику; сіль і спеції за смаком, зелень. Приготування: Тушку курки розділити на шматки і відбити. Вино, аджику, сіль і спеції ретельно перемішати і занурити курку в отриманий маринад та залишити на декілька годин. На розігрітій сковорідці обсмажити шматки курки з обох сторін, наприкінці додати подрібнений часник і зелень. Смачного! Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|