Апетитні рибні котлетки з рисом у хрусткій скоринці
18 грудень 2020 15:35
902
0
З рибного фаршу можна приготувати найсоковитіші та ніжні котлети, які ідеально підійдуть, як для звичайного обіду, так і для святкового столу. Використовувати для них можна рибу недорогих сортів. Все одно котлети вийдуть ароматні й соковиті Інгредієнти: 500 г рибного філе, 150 г вареного рису, 50 г хліба, молоко – за смаком, зелень, 50-100 г панірувальних сухарів, сіль, перець за смаком. Приготування: Рибне філе пропустити через м’ясорубку. Булочку замочити в молоці. Зелень дрібно нарізати. Змішати філе, булочку, рис, зелень. Посолити, поперчити. З фаршу сформувати котлети. Обкачати їх у панірувальних сухарях. Смажити в олії приблизно 10 хв. із кожного боку. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|