Зігріє та покращить настрій. Приготуйте ароматний рибний суп на вихідні
27 листопад 2020 20:00
927
0
Пропонуємо вашій увазі простий і смачний суп, який можна приготувати з будь-якої риби: хека, лосося, морського окуня або тріски. Він зігріє у холоди, а ще чудово доповнить раціон, якщо ви притримуєтеся Різдвяного посту. Інгредієнти: 800 г філе різної риби, 1 цибуля порей, 1 стебло салери, 120 г моркви, 2-3 зубчики часнику, 100 г помідорів свіжих (перетертих), 100 мл білого сухого вина, 50 г оливкової олії, 1 лавровий листок, сіль, перець, півлимона, зелень Приготування: Овочі почистити і дрібно нарізати. Підсмажити їх у каструлі з олією. Додати помідори консервовані чи свіжі, сіль, 1.5 л бульйону (якщо є кістки і голова від риби, можна зварити бульйон) чи води і проварити овочі 10 хв. Влити вино і готувати ще 5 хв. Рибу помити, осушити і порізати невеликими шматками, додати до супу і готувати на малому вогні 5-10 хв. Посолити і поперчити до смаку, також можна ще додати сік лимону та посічену зелень петрушки. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|