Смачно та святково. Простий салат з копченою скумбрією
16 листопад 2020 16:53
1 231
0
Салати з рибою не тільки смачні, але й якоюсь мірою дієтичні. Зазвичай копчену скумбрію подають до столу у вигляді холодної закуски (порізану на порції), а ми пропонуємо вам приготувати оригінальний салат, який прикрасить ваш стіл. Інгредієнти: копчена скумбрія (філе) – 200 г, відварна картопля – 3 шт. (великі), відварні яйця – 3 шт., зелена цибуля (пір’я) - 1 пучок, ріпчаста цибуля – 1 шт., зелений консервований горошок – 6 ст. л., сіль і перець за смаком, майонез – 3 ст. л., сметана (20% жирності) – 2 ст. л. Приготування: Очистити філе копченої скумбрії від кісток та порізати кубиком середнього розміру. Картоплю відварити у мундирі, курячі яйця - відварюємо в круту. Почистити, нарізати кубиком. Цибулю нарізати дуже дрібним кубиком. Пір’я зеленої цибулі нарізати тонкими кільцями. У мисці змішуємо підготовлені інгредієнти: картоплю, яйця, цибулю і частину зеленої цибулі, також зелений горошок (без рідини). Для заправки салату використовуємо суміш з сметани і майонезу. Перемішуємо. Готовий салат викладаємо на тарілку (краще використовувати кулінарне кільце). Зверху викладаємо копчену скумбрію. Знімаємо кільце і прикрашаємо салат колечками зеленої цибулі та зеленим горошком. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|