Смачна та корисна газбузова каша. 3 оригінальні рецепти
12 листопад 2020 19:30
1 335
0
Гарбуз дуже корисний, завдяки вітаміну С і багатьох корисних елементів. Вона відмінно зміцнює імунітет і просто незамінний для організму в осінній період. Гарбузова каша досить проста, але неймовірно смачна страва. То ж пропонуємо вашій увазі незвичайні рецепти гарбузової каші, які прикрасять повсякденний раціон. Гарбузова каша з бананом і сиром Інгредієнти: 700 г гарбуза; 1 банан; 3 ст. л. рису; 3 склянки молока; 50 г сиру (плавленого); 2 ст. л. цукру; 30 г вершкового масла; сіль — за смаком. Приготування: Добре промийте гарбуз, очистіть від шкірки і видаліть насіння. Поріжте її на невеликі шматочки. Перекладіть в каструлю, залийте водою і ставте на плиту. Варіть гарбуз протягом 10 хвилин. Потім злийте воду і розімніть гарбуз в пюре. В окремій каструлі доведіть молоко до кипіння. Сюди додайте гарбузове пюре, рис, сіль і цукор. Перемішайте і продовжуйте готувати протягом 20 хвилин. Тим часом очистіть і розімніть вилкою банан. Перекладіть його в каструлю разом з вершковим маслом. Добре перемішайте кашу. Потім відправте її в духовку при 180 градусах на 25 хвилин. При подачі посипте плавленим сиром. Гарбузова каша з в'яленими фруктами Інгредієнти: 1 л молока; 0,5 склянки рису; 500 г гарбуза; 50 г родзинок; 50 г вишні; 50 г журавлини; 80 г груші; 1 ст. л. цукру; сіль — за смаком. Приготування: Насамперед закип'ятіть молоко і покладіть сюди нарізаний на невеликі шматочки гарбуз. Продовжуйте готувати ще 10-15 хвилин на слабкому вогні. Потім додайте рис. Коли він буде готовий, вкиньте родзинки і в'ялені фрукти. Накрийте кришкою і залиште кашу настоятися. Гарбузова каша з гречкою і горіхами в мікрохвильовці Інгредієнти: 400 г гарбуза; 90 г гречки; 200 мл води; 35 г меду; 5 г кориці; 2 г мускатного горіха; 30 г волоського горіха; 15 г вершкового масла. Приготування: Промийте та висушіть цілу гарбуз. Зріжте верхню частину з хвостиком і видаліть всередині насіння. Ще раз промийте та висушіть гарбуз. У вас повинен вийде імпровізований гарбузовий горщик. Відваріть гречану кашу і додайте до неї мед, мелену корицю, промиті і висушені волоські горіхи і трохи мускатного горіха. Добре все перемішайте. Перекладіть кашу в середину гарбуза і додайте шматочок вершкового масла. Перекладіть гарбуз на тарілку і відправте в мікрохвильовку на 25-30 хвилин. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|