Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Смачно та швидко. Три рецепти ситних страв з фаршу

Смачно та швидко. Три рецепти ситних страв з фаршу


Смачно та швидко. Три рецепти ситних страв з фаршу

Страви з фаршу – "паличка-виручалочка" для будь-якої господині. Вони ситні, смачні та не потребують багато часу на приготування.

Наразі існує тисячі рецептів з фаршу, ми пропонуємо вашій увізі три з них: буріто, ледачі пельмені та котлети.



Буріто

Інгредієнти:
фарш – 500 г;
сир твердий – 300 г;
кукурудза консервована – 200 г;
біла квасоля консервована – 200 г;
томатний соус – 100 мл;
тортильї – 12 шт.;
цибуля – 1 шт;
болгарський перець – 1 шт.;
оливкова олія - за смаком;
сіль, перець, часник – за смаком.

Приготування:

Дрібно нарізати та обсмажити цибулю з фаршем до готовності.

Злити рідину з кукурудзи й квасолі. Болгарський перець очистити від насіння та нарізати кубиками. З'єднати фарш з овочами, додати спеції та 100 грамів сиру. Залити все томатним соусом.

Тушкувати кілька хвилин на середньому вогні. Тортильї або порції лаваша посипати сиром, що залишився і викласти зверху начинку, згорнути конвертиками та підсушити на сухій розжареній сковороді протягом кількох хвилин.

Ліниві пельмені

Інгредієнти:
фарш – 200 г;
яйця – 3 шт.;
вода – 110 мл;
борошно – 200 г;
сіль, перець – за смаком;
сметана, зелень, часник для соусу – за смаком.

Приготування:

Збити яйця. Додати воду, сіль і повторно перемішати. У яєчну суміш ввести муку. Має вийти густе тісто, як на оладки.

Додати фарш та спеції, перемішати. Довести підсолену воду до кипіння.

М'ясний фарш набрати чайною ложкою та обережно опустити в киплячу воду, періодично помішувати. Після того, як пельмені закиплять, варити 8-10 хвилин.

Готову страву подати зі сметаною.

Котлети

Інгредієнти:
фарш будь-який - 500 г;
м'якушки білого хліба - 200 г;
цибуля - 1 шт.;
вода - пів склянки;
борошно для панірування - 200 г;
спеції - за смаком;

Приготування:

До фаршу додати перемелену в м'ясорубці цибулю та спеції. Розділити на однакові порції та сформувати в руках котлету, додати паніровку. Скласти на присипану мукою дошку або стільницю.

Смажити котлети на добре розігрітій олії з двох боків. Подавати із картопляним пюре чи овочами гриль.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: