Консервуємо на зиму. Болгарський перець у томатному соусі
02 вересень 2020 19:30
1 517
0
Відкоркована баночка болгарського перцю у томатному соусі чудово підійде як до смаженої картоплі, так і до соусу для пасти чи голубців. У цьому рецепті зберігаються первинні натуральні смаки літніх овочів, які взимку створюватимуть теплу атмосферу та смачний настрій. Інгредієнти: Відкоркована баночка болгарського перцю у томатному соусі чудово підійде як до смаженої картоплі, так і до соусу для пасти чи голубців. 3 кг болгарського перцю; 1,5 кг помідорів; 1 склянка олії; 80 мл оцту (9%); 1 ст. ложка цукру; 2 ст. ложки солі; перець, лавровий лист на смак. Приготування: Помідори вимити, перебрати та змолоти у блендері або м’ясорубці на пюре. Поставити на середній вогонь, довести до кипіння. Додати олію, сіль, цукор, оцет, спеції. Перець промити, очистити від насіння, видалити плодоніжки, порізати поздовжніми смужками. Покласти у киплячий помідоровий соус, довести до кипіння. Варити 25 хвилин. Розкласти у стерильні банки (вимиті та висушені в духовці) та одразу ж закатати. Перевернути догори дном, вкрити теплим щільним сукном та залишити до повного вистигання. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|