Смачні закрутки на зиму. Мариновані білі гриби
23 червень 2020 17:51
2 307
0
На ринку вже чимало людей, які пропонують покупцям запашні кошики із різними грибочками. Звісно, можна скористатися їхньою працею і купити грибів. А можна і самим податися до лісу і влаштувати «тихе полювання». Головне вивчити, які з грибів їстівні, а які ні. А потім скористатися рецептами приготування грибів від "Порадника". Мариновані білі гриби Інгредієнти: 1 кг білих грибів, 1 цибулина. Для маринаду: 3 лаврових листки, 10 горошин чорного перцю, 3 горошини запашного перцю, 3 бутони гвоздики, 200 мл води, 1 ст.л. солі, 60 мл 6% оцту. Приготування: Закип’ятити воду, оцет, спеції, сіль. Вимиті очищені гриби проварити протягом 30-40 хвилин. Потім відкинути на друшляк. Опустити гриби в гарячий маринад і поварити ще 5-10 хвилин. На дно банки покласти нарізану цибулину, зверху – гриби і залити маринадом. Стерилізують: 0,5-літрові банки – 20-25 хвилин, 1-літрові – 30 хвилин. Потім банки закатати, перевернути догори дном. Вкутати і залишити до повного охолодження. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|