Простий рецепт фаршированих печериць
14 червень 2020 20:00
1 917
0
Пропонуємо вашій увазі дуже простий рецепт фаршированих печериць. Вважаємо, що він просто має стати улюбленим для вашої родини. Бо такі печериці можна легко запекти і в звичайній духовці, і на решітці, під час відпочинку на природі. До того ж начинка може бути яка завгодно! Інгредієнти: коричневі або білі печериці (з великими або середніми шапочками); сир (твердий); зелень; сметана; сіль, спеції – за смаком. Приготування: На природі: Відокремити шапочки грибів від ніжок, покласти туди нарізаний кубиками сир — і на гриль хвилин на десять. Стежте, щоб не було великого вогню, бо гриби просто згорять. Вони мають томитися. Можна до того, як класти сир, покласти в шапочку гриба трохи сметани чи майонезу. Буде ще смачніше. Вдома: Тут в нас більше можливостей обирати начинку. Можна подрібнити ніжки грибів ножем, натерти на тертці сир, додати зелену цибулю і все добре перемішати. Далі застелити деко папером для випікання. Викласти шапочки грибів, в які ми поклали нашу начинку. І в духовку розігріти до 180 градусів хвилин на 10-15. Коли побачили, що сир розплавився, покладіть зверху на кожен грибочок півложки сметани… І знову в духовку, щоби вона взялася скоринкою. Дістаємо наші фаршировані печериці з духовки, посипаємо зеленню і подаємо до столу. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|