Готуємо сирний пиріг. Просто, швидко і смачно
04 червень 2020 14:28
1 589
0
Пропонуємо вашій увазі дуже простий рецепт сирної випічки. Готувати цей пиріг – одне задоволення, адже використовуючи елементарну кухонну техніку, можна навіть не торкатися тіста руками. А шоколадно-сирний смак нікого не залишить байдужим. Інгредієнти: Для тіста. 200 г масла (спреду або маргарину); 1 скл. цукру; 1 ч. ложка розпушувача для тіста; 2 скл. борошна; 2-3 ст. ложки какао; Для начинки. 400-500 г кисломолочного сиру; 4 яйця; 1 скл. цукру; 1 ч. ложка крохмалю; цедра з половинки лимона; 100 г родзинок. Приготування: Масло дістати з холодильника, щоб стало м’яким, додати цукор і збити міксером. В окремій посудині змішати муку, розпушувач і какао. Висипати це у збите масло і збити міксером, щоб вийшли крихти. У сир додати яйця, цукор і цедру лимона, добре розтерти або збити (якщо сир домашній, перетерти його через сито, щоб не було грудочок). Сирна маса має бути як рідке тісто. Додати вимиті і перебрані родзинки і перемішати ложкою. Форму (найкраще роз’ємну) встелити пергаментним папером для запікання. Висипати 2/3 тіста-крихт. Розрівняти, щоб було рівномірно, але не притискати. На крихти ложкою викласти всю сирну масу. Зверху – рештою крихт рівномірно закрити шар сиру. Поставити у розігріту до 180 градусів духовку на 40-50 хв. (до години). Готовий пиріг не діставати з форми до повного охолодження. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|