Як зробити смажене морозиво власноруч
24 травень 2020 20:00
1 654
0
![]() Смажене морозиво — незвичайний десерт, який часто подають в ресторанах. В азіатських країнах такий десерт продають на вулицях міст, де він користується неймовірним попитом. Холодна кульку морозива в гарячій хрусткій оболонці запам’ятається вам і вашим близьким надовго. До того ж, приготування гарячого морозива досить простий процес. Якщо ви думаєте, що приготувати смажене морозиво вдома вам не вдасться, ви помиляєтеся. Секрет його приготування у смачному рецепті та правильній послідовності процесу. Спробуйте і у вас все вийде! Інгредієнти: рисове борошно; мигдалеве борошно; кокосове борошно; кукурудзяні пластівці; горіхи; яйце; морозиво; олія; Приготування: Змішайте в рівних пропорціях рисове, мигдалеве і кокосове борошно. Перебийте в блендері кукурудзяні пластівці. Можна додати мелені горіхи. ⠀ Збийте яйце. Кульку добре замороженого морозива покрийте сумішшю з борошна, занурте в яйце, а потім опустіть в пластівці з горіхами. ⠀ Загорніть у фольгу і залишіть в морозилці не менше, ніж на 5 годин. Максимально розігрійте глибоку каструлю з олією і занурте кульку у фритюр, через кілька секунд — смажене морозиво готово! Смачного |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|