Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Кілька рецептів приготування салату з копченою куркою та грибами

Кілька рецептів приготування салату з копченою куркою та грибами


Кілька рецептів приготування салату з копченою куркою та грибами
Різноманітних рецептів салатів з копченою куркою і грибами дуже багато, тому ми вирішили зібрати кілька найбільш привабливих варіантів в одному матеріалі.



Рецепт салату з копченою куркою і грибами

Інгредієнти:
філе куряче (копчене) - 340 г;
консервована квасоля - 175 г;
солоний огірок - 65 г;
тертий сир - 85 м;
консервовані шампіньйони - 140 г;
майонез для заправки.

Приготування
Злийте надлишки рідини з квасолі і обсушіть бобові. Розберіть куряче філе на шматочки. Якщо використовуються гриби невеликого розміру, то залиште їх цілими, в іншому випадку розріжте на кілька частин. З'єднайте всі складові разом і заправте салат з копченою куркою, грибами і огірками соусом.

За бажанням, ви можете подати закуску, виклавши інгредієнти шарами, та доповнити список інгредієнтів вареними яйцями і чіпсами, у вас вийде нова варіація салату «Соняшник» з копченою куркою і грибами.

Салат з копченою куркою і смаженими грибами

Інгредієнти:
копчена курятина - 310 г;
солодкий перець - 85 м;
свіжий огірок - 110 г;
стебло селери - 1 шт.;
солодка цибуля - 45 г;
печериці - 210 г;
йогурт - 55 мл;
майонез - 15 мл;
мед - 5 мл;
солодка гірчиця - 10 мл;
винний оцет - 5 мл



Приготування
Спочатку наріжте і спасеруйте гриби, поки волога з них не випарується повністю. Подрібніть всі овочі та курятину. Для заправки змішайте йогурт з гірчицею, оцтом, майонезом і медом, додайте дрібку солі.

Заправте салат і сервіруйте закуску до столу відразу ж.

Листковий салат з копченою куркою і грибами

Інгредієнти:
Для салату:
копчене куряче філе - 320 г;
картопля - 130 г;
морква - 145 г;
печериці - 370 р.

Для заправки:
майонез - 180 мл;
сметана - 45 мл;
часник - 2 зубчики;
зелень кропу - 1 ст. ложка.

Приготування
Овочі не чистимо, тільки миємо та ставимо виритися, а гриби пасеруємо до повного випаровування вологи. Відварені овочі та курятину дрібно нарізаємо. Викладаємо інгредієнти шарами, промазуючи кожен шар соусом.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: