Кілька рецептів приготування салату з копченою куркою та грибами
10 грудень 2015 14:16
7 846
0
![]() Різноманітних рецептів салатів з копченою куркою і грибами дуже багато, тому ми вирішили зібрати кілька найбільш привабливих варіантів в одному матеріалі. Рецепт салату з копченою куркою і грибами Інгредієнти: філе куряче (копчене) - 340 г; консервована квасоля - 175 г; солоний огірок - 65 г; тертий сир - 85 м; консервовані шампіньйони - 140 г; майонез для заправки. Приготування Злийте надлишки рідини з квасолі і обсушіть бобові. Розберіть куряче філе на шматочки. Якщо використовуються гриби невеликого розміру, то залиште їх цілими, в іншому випадку розріжте на кілька частин. З'єднайте всі складові разом і заправте салат з копченою куркою, грибами і огірками соусом. За бажанням, ви можете подати закуску, виклавши інгредієнти шарами, та доповнити список інгредієнтів вареними яйцями і чіпсами, у вас вийде нова варіація салату «Соняшник» з копченою куркою і грибами. Салат з копченою куркою і смаженими грибами Інгредієнти: копчена курятина - 310 г; солодкий перець - 85 м; свіжий огірок - 110 г; стебло селери - 1 шт.; солодка цибуля - 45 г; печериці - 210 г; йогурт - 55 мл; майонез - 15 мл; мед - 5 мл; солодка гірчиця - 10 мл; винний оцет - 5 мл Приготування Спочатку наріжте і спасеруйте гриби, поки волога з них не випарується повністю. Подрібніть всі овочі та курятину. Для заправки змішайте йогурт з гірчицею, оцтом, майонезом і медом, додайте дрібку солі. Заправте салат і сервіруйте закуску до столу відразу ж. Листковий салат з копченою куркою і грибами Інгредієнти: Для салату: копчене куряче філе - 320 г; картопля - 130 г; морква - 145 г; печериці - 370 р. Для заправки: майонез - 180 мл; сметана - 45 мл; часник - 2 зубчики; зелень кропу - 1 ст. ложка. Приготування Овочі не чистимо, тільки миємо та ставимо виритися, а гриби пасеруємо до повного випаровування вологи. Відварені овочі та курятину дрібно нарізаємо. Викладаємо інгредієнти шарами, промазуючи кожен шар соусом. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|