Куряче філе з ананасами. Трохи екзотики під час карантину
30 квітень 2020 12:36
1 153
0
Біле м’ясо курячого філе у поєднанні з ананасовим сиропом виходить надзвичайно ніжне і пікантне. А шматочки ананаса у соєво-оливковому соусі надають страві певного екзотичного настрою. До речі, із цим вишуканим соусом можна приготувати і свинину. Однак варто врахувати, що свиняче м’ясо потребує більш тривалої термічної обробки. Інгредієнти: 500 г курячого філе; банка консервованих ананасів (350 г); 1 цибулина; 1 болгарський перець; 2-3 ст. ложки соєвого соусу; 2 ст. ложки оливкової олії; 1 ст. ложка крохмалю; 1 ч. ложка паприки; сіль, перець. Приготування: Курячі грудки промити, обсушити паперовим рушником. Порізати тонкими смужками поперек волокон. Змішати оливкову олію з соєвим соусом, паприкою, чорним перцем і сіллю. Порізані грудки покласти в цю суміш, добре перемішати, відставити в прохолодне місце. Цибулю і перець порізати півкільцями. Обсмажити в невеликій кількості олії на помірному вогні. Покласти до овочів порізане куряче м’ясо, смажити все разом, періодично помішуючи. З банки з ананасами злити сироп у склянку. До сиропу додати крохмаль, добре перемішати. Ананаси порізати, додати в пательню до курки з овочами. Смажити протягом кількох хвилин, а потім влити ананасовий сироп з крохмалем. Дати закипіти, готувати кілька хвилин, поки рідина не загусне. Подавати з овочевим гарніром або як самостійну страву. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|