Угорська кухня: Керезет – універсальна закуска
06 квітень 2020 18:30
2 486
0
Керезет – дуже легка, приємна на смак, низькокалорійна закуска на сніданок або вечерю. А ще й дуже легко та швидко готується. Можна начиняти керезетом очищений від насіння солодкий перець. Також ним начиняють накруто відварені яйця, картоплю, і загалом що завгодно, він на диво добре поєднується з майже всіма продуктами. Також керезет іноді подають з сардинами в олії, каперсами, анчоусами або чорною ікрою. Одним словом, керезет прикрашає будь-який стіл з холодними закусками. Інгредієнти: 500 г сиру, велика солодка цибулина, пучок зеленої цибулі, сіль, 2-3 cт. л. червоної паприки, 1 ч. л. кмину, цілого або меленого, 50-100 г масла вершкового, 2-3 ст. л. сметани (за смаком) або йогурт, для пекучості, якщо хто любить, - трохи чилі. Приготування: Цибулю дрібно ріжемо. Сир розтираємо з червоним перцем (поки не одержимо приємний колір), солимо, перчимо, додаємо цибулю та кмин, сметану та масло. Добре вимішуємо в однорідну масу й ставимо в холодильник. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|