Десерт без випічки. Готуємо шоколадний сирник із вишнею
04 квітень 2020 17:19
2 469
0
Пропонуємо вашій увазі рецепт смачного десерту без випічки – це шоколадний сирник із вишнею. Рецепт приготування цього сирника дуже простий, та не займає багато часу. Інгредієнти: Для основи: печиво (типу «до кави») – 200 г; масло – 120 г. Для сирної маси: сир (кілька раз перемелений) – 700 г; вершки (від 30%) – 300 мл; цукрова пудра – 5 ст.л.; какао – 3 ст.л.; молоко – 1/2 склянки; желатин – 3 ст.л. Для верхнього шару: желе вишневе – 1 упаковка; вишня (без кісточок) – 400 г. Приготування: Печиво перемелюємо у м’ясорубці чи у блендері. Додаємо до печива розтоплене масло, добре вимішуємо, до отримання суміші схожої на вогкий пісок. Дно форми (d=24) застеляємо пергаментом викладаємо печиво, злегка утрамбовуючи, формуємо основу. Ставимо в холодильник. Сир виймаємо з холодильника заздалегідь, щоб він був кімнатної температури. В гарячому молоці розчиняємо желатин, відставляємо до охолодження. Вершки збиваємо до пишного крему, додаємо цукрову пудру та какао, збиваємо до поєднання інгредієнтів. В кілька етапів додаємо перемелений сир, збиваємо до однорідності. Тонкою цівкою вливаємо охолоджений желатин, добре збиваємо. Викладаємо масу на основу, зверху викладаємо вишні, злегка втискаючи їх в сирну масу. Ставимо сирник в холодильник. Желе розводимо у 350 мл гарячої води, залишаємо охолоджуватися. Акуратно ложкою виливаємо желе зверху на вишню. Ставимо в холодильник до повного загустіння. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|