Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Смачний та корисний салат з перловкою

Смачний та корисний салат з перловкою


Смачний та корисний салат з перловкою

Пропонуємо вашій увазі рецепт салату, батьківщиною якого вважається Італія. Готується він просто, зі звичних для українців продуктів.

Сподіваємося, що цей салат внесе різноманіття у буденні страви і обов’язково сподобається вам і вашим близьким.



Інгредієнти:
1/2 склянки перлової крупи;
1/2 склянки волоських горіхів;
2 огірки;
2 помідори;
1 цибулина;
пучок свіжого базиліку;
спаржева квасоля;
пучок петрушки;
оливкова олія;
сіль.

Приготування:

Перлову крупу перебрати, добре промити і висипати в каструлю. Залити перлову крупу водою і поставити на плиту, коли вода закипить зменшити вогонь, посолити і варити до готовності. Зерна мають бути м’якими та розсипчастими. Готову перловку висипати в друшляк і залишити, щоб охолонула, перекласти на тарілку.

Помідори і огірки помити і порізати кубиками. Зелень промити і подрібнити. Цибулю почистити і також дрібно порізати. Волоські горіхи подрібнити і трішки підсмажити. Спаржеву квасолю помити, відварити в підсоленій воді, процідити.

В салатницю покласти порізані помідори, спаржу, огірки, цибулю, петрушку, базилік, волоські горіхи і перлової крупи, посолити та акуратно перемішати.

Салат заправити оливковою олією та добре вимішати. Оливкову олію можна замінити соняшниковою.

Салат з перловою крупою варто подавати трішки теплим, кімнатної температури і не бажано довго зберігати, тому готуйте стільки, скільки подужаєте з’їсти за один раз.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: