Смачний та корисний салат з перловкою
27 березень 2020 13:17
1 118
0
Пропонуємо вашій увазі рецепт салату, батьківщиною якого вважається Італія. Готується він просто, зі звичних для українців продуктів. Сподіваємося, що цей салат внесе різноманіття у буденні страви і обов’язково сподобається вам і вашим близьким. Інгредієнти: 1/2 склянки перлової крупи; 1/2 склянки волоських горіхів; 2 огірки; 2 помідори; 1 цибулина; пучок свіжого базиліку; спаржева квасоля; пучок петрушки; оливкова олія; сіль. Приготування: Перлову крупу перебрати, добре промити і висипати в каструлю. Залити перлову крупу водою і поставити на плиту, коли вода закипить зменшити вогонь, посолити і варити до готовності. Зерна мають бути м’якими та розсипчастими. Готову перловку висипати в друшляк і залишити, щоб охолонула, перекласти на тарілку. Помідори і огірки помити і порізати кубиками. Зелень промити і подрібнити. Цибулю почистити і також дрібно порізати. Волоські горіхи подрібнити і трішки підсмажити. Спаржеву квасолю помити, відварити в підсоленій воді, процідити. В салатницю покласти порізані помідори, спаржу, огірки, цибулю, петрушку, базилік, волоські горіхи і перлової крупи, посолити та акуратно перемішати. Салат заправити оливковою олією та добре вимішати. Оливкову олію можна замінити соняшниковою. Салат з перловою крупою варто подавати трішки теплим, кімнатної температури і не бажано довго зберігати, тому готуйте стільки, скільки подужаєте з’їсти за один раз. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|