3 рецепти м’ясного рулету. З шинкою, з моцарелою або глазурований
10 березень 2020 20:03
1 581
0
Страви з фаршу – ідеальний варіант для сімейного обіду або вечері. Їх готувати просто й швидко, і вони завжди вдаються дуже добре. А ще м’ясний фарш це широке поле для ваших кулінарних експериментів. М’ясний рулет із яйцем і шинкою Інгредієнти: 600 г яловичини, 300 г свинини, 150 г шинки, 2 яйця сирих, 3 яйця варених, 3 скибочки білого хліба, 1 склянка молока, 1 морквина, печериці за смаком, 2 ст. л. олії, 2 ст. л. кропу, 150 г сиру, сіль і перець за смаком. Приготування: Із хліба зрізати скоринки, подрібнити його й залити молоком. Печериці нарізати пластинками. Можна додати сирі печериці або обсмажені у вершковому маслі зі спеціями. Шинку нарізати соломкою. М’ясо пропустити через м’ясорубку разом із попередньо замоченим у молоці хлібом, змішати з яйцями, перцем, сіллю і частиною нашаткованого кропу. Добре вимішати фарш і відбити. На мокрий рушник викласти фарш, розрівняти в прямокутник мокрими руками. На фарш викласти яйця, моркву, шинку, гриби, зелень, трохи приправити. На начинку натерти трохи сиру. За допомогою рушника з’єднати краї фаршу й сформувати «поліно», яке потім акуратно перекласти на змащений олією пергамент. Запікати рулет у нагрітій духовці 20 хвилин. Готовий рулет дістати з духовки, посипати тертим сиром і нашаткованим кропом і покласти в духовку ще на 15 хвилин. Коли він трохи охолоне, нарізати його на порції й подавати з салатом зі свіжих овочів. Глазурований м’ясний рулет Інгредієнти: по 450 г яловичого і індичого фаршу, 1 склянка вівсяних пластівців швидкого приготування, 0,5 склянки знежиреного молока, 1 цибулина, 1 червоний болгарський перець, 3 зубки часнику, 1 ст. л. олії, 2 ч. л. соєвого соусу, 60 мл кетчупу, 3 морквини, 2 ст. л. гострої гірчиці, сіль і перець за смаком. Приготування: Перець і цибулю дрібно нарізати. Часник пропустити через прес. Моркву натерти на тертці. Вівсяні пластівці залити молоком, перемішати й дати постояти 5 хвилин. У розігрітій олії обсмажити цибулю до прозорості. Додати перець і часник, смажити ще 5 хвилин, помішуючи, доки перець не стане м’яким. Остудити. Збити соєвий соус і 60 мл кетчупу. З’єднати два види фаршу, терту моркву, розмочені вівсяні пластівці, овочі, гірчицю, 2 ст. л. кетчупу, по дрібці солі й перцю, вимісити руками. Викласти фарш у форму для випікання, вистелену пергаментом, й руками сформувати овальний рулет (10х20 см). Верх і боки змастити глазур’ю із соєвого соусу з кетчупом. Запікати 45 хвилин у розігрітій духовці. Подавати гарячим із зеленим салатом. М’ясний рулет із моцарелою Інгредієнти: 800 г фаршу (яловичина зі свининою), 1 пачка приправи для фаршу, 2 цибулини, 2 болгарські перці, банка консервованого горошку, 2 ст. л. томатної пасти, 200 г моцарели, 60 г олії. Приготування: Дрібно порізати 2 великі болгарських перці й цибулю, обсмажити з олією на малому вогні 10-15 хвилин, помішуючи, потім додати томатну пасту, посолити, накрити покришкою, тушкувати ще 5 хвилин. Фарш змішати із приправою для фаршу, додати тушковані овочі, консервований горошок, усе перемішати. Сформувати з фаршу з овочами товстий млинець. Всередину покласти моцарелу. Скачати все в рулет, загорнути його у фольгу, викласти на деко. Запікати в духовці за 210 °С протягом години. Через годину вийняти рулет із духовки, розгорнути фольгу, порізати на порційні шматки. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|