Пісні страви: Салат з буряку, апельсинів та оливок
03 березень 2020 10:30
1 946
0
Пропонуємо вашій увазі рецепт надзвичайно ніжного і водночас пікантного салату з буряка, який чудово підійде щоби здивувати здивувати гостей. Незвичне поєднання інгредієнтів має сподобатися домочадцям. А ще цей салат чудово підтримає ваш організм під час посту. Інгредієнти: 3 середні буряки; 1 апельсин; 2 ст. ложки оливкової олії; 100 г оливок без кісточок; 2 ст. ложки винного оцту; 3 зубчики часнику; сіль, мелений перець, базилік до смаку. Приготування: Буряки разом з часником покласти у фольгу, щільно замотати і запекти в духовці при 200 градусах 50-60 хвилин. Охолодити. Зубці часнику розім’яти до пастоподібного стану. Буряки порізати соломкою. Апельсин почистити, розділити на часточки, очистити від плівок, порізати. Приготувати заправку: змішати оливкову олію, оцет, часникове пюре, сіль, перець. Додати порізані навпіл оливки, шматочки апельсина, буряк, перемішати, накрити кришкою і поставити в холодне місце маринуватися на 2-3 години. Дістати салат, подати, посипавши листочками базиліку. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|