Пісні страви: Ароматне томатне печиво до чаю
02 березень 2020 10:30
2 203
0
Мінімум інгредієнтів – максимум задоволення від готування і споживання. Хто сказав, що пісна їжа має бути несмачною? А ще на томатному соку можна приготувати солоне печиво, без додавання цукру. У такому разі в тісто варто додати ще 0,5 чайної ложки солі. Перед випіканням можна посипати печиво чищеним соняшниковим насінням або насінням кунжуту чи льону. Інгредієнти: 1 склянка томатного соку; 1 склянка цукру; 1 склянка рафінованої соняшникової олії; 2 ч. ложки соди; щіпка солі; 0,5 ч. ложки ванільного цукру; 4-5 склянок борошна. Приготування: Соду всипати в томатний сік і розмішати. Додати цукор, соняшникову олію і ще раз розмішати. Поступово ввести просіяне борошно і замісити м’яке тісто, що не липне до рук. Розкачати частину тіста в пласт товщиною 0,5-1 см (чим грубше тісто – тим м’якше печиво і навпаки). Видавити печиво фігурними формочками або порізати тісто ромбиками чи квадратиками. Деко застелити пергаментом для випікання і викласти на нього печиво. Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці 10-12 хвилин. Якщо запікати довше – печиво може пересушитися і стати надто твердим. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|