Смачна та ніжна теляча печінка з цибулею
17 лютий 2020 16:00
3 082
0
Скоріше за все, ви не раз куштували яловичу печінку, приготовану за різними рецептами. Адже страви з печінки — не тільки прості в приготуванні та приємні на смак, але й корисні для здоров'я. Інгредієнти: 550 г печінки; 3 великі цибулини; вершкове масло + рослинна олія 1:1 (для обсмажування); 0,5 скл. червоного вина; 0,5 ст. ложки гірчиці; 1/4 скл. курячого бульйону; Приготування: Обсмажити в гарячій сковороді нашатковану цибулю на маслі і олії. Коли цибуля стане прозорою, збільшити вогонь, щоб вона підрум’янилася. Перекласти цибулю в інший посуд. Печінку перед смаженням посипати сіллю, перцем і ледь-ледь обваляти в борошні, струсивши надлишки. Покласти в пательню ще масла, нагріти, щоб воно запінилось і перестало пінитись. Швидко (по хвилині) обсмажити печінку з кожного боку. Зняти пательню з вогню, викласти на печінку смажену цибулю, залити червоним вином, додати гірчицю, влити курячий бульйон і підмішати до решти рідини. Поставити на середній вогонь і довести до кипіння. Готувати кілька хвилин, подавати з соусом. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|