Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Смачна та ніжна теляча печінка з цибулею

Смачна та ніжна теляча печінка з цибулею


Смачна та ніжна теляча печінка з цибулею

Скоріше за все, ви не раз куштували яловичу печінку, приготовану за різними рецептами.

Адже страви з печінки — не тільки прості в приготуванні та приємні на смак, але й корисні для здоров'я.



Інгредієнти:

550 г печінки;
3 великі цибулини;
вершкове масло + рослинна олія 1:1 (для обсмажування);
0,5 скл. червоного вина;
0,5 ст. ложки гірчиці;
1/4 скл. курячого бульйону;

Приготування:

Обсмажити в гарячій сковороді нашатковану цибулю на маслі і олії. Коли цибуля стане прозорою, збільшити вогонь, щоб вона підрум’янилася. Перекласти цибулю в інший посуд.

Печінку перед смаженням посипати сіллю, перцем і ледь-ледь обваляти в борошні, струсивши надлишки.

Покласти в пательню ще масла, нагріти, щоб воно запінилось і перестало пінитись. Швидко (по хвилині) обсмажити печінку з кожного боку.

Зняти пательню з вогню, викласти на печінку смажену цибулю, залити червоним вином, додати гірчицю, влити курячий бульйон і підмішати до решти рідини. Поставити на середній вогонь і довести до кипіння. Готувати кілька хвилин, подавати з соусом.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: