Готуємо дієтичну ковбасу з курятини у горнятку
01 грудень 2015 13:42
2 938
0
 Сучасні ковбасні вироби зазвичай наповнені різними хімічними домішками та й виготовляються не з найкращої сировини.
Пропонуємо вам рецепт приготування смачної домашньої ковбаски, яку можна давати навіть маленьким діткам.
Готується вона з курячого філе і не довше, ніж котлети.
Вам знадобляться блендер та звичайних керамічних горняток.
ІНГРЕДІЄНТИ: – 500 г курячого філе – 400 г молока – 1 яйце – 2 ст. л. крохмалю – 6 зубчиків часнику – 2 ч. л. солі – 1/2 ч. л. цукру – 1/3 ч. л. чорного перцю – 1/3 ч. л. коріандру – 1/3 ч. л. кардамону – 1/3 ч. л. мускатного горіха
ПРИГОТУВАННЯ: Поріжте куряче філе та подрібніть його у блендері до стану пасти.
Додайте частинами молоко.
Додайте спеції, сіль, цукор, крохмаль. Потім додайте яйце та подрібнений часник.
Змішайте все. У вас вийде однорідна суміш майже білосніжного кольору.
Змастіть маслом горнятко та наповніть його фаршем на 4/5 об'єму. Ретельно обмотайте горнятко харчовою плівкою.
Велику каструлю наповніть водою. На дно можна покласти серветку з тканини. У злегка розігріту воду поставте горнятка з м'ясною сумішю.
Води має закривати половину горнятко. Доведіть до кипіння та варіть потім ще хвилин 40.
Коли горнятка охолонуть, витрусіть з них ковбасу.
Не бійтеся експериментувати! У суміш можна додавати сир, зелень, оливки, гриби. Таку ковбасу можна також злегка підсмажити.
Смачного!
|
|
|