Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Готуємо дієтичну ковбасу з курятини у горнятку

Готуємо дієтичну ковбасу з курятини у горнятку


Готуємо дієтичну ковбасу з курятини у горнятку
Сучасні ковбасні вироби зазвичай наповнені різними хімічними домішками та й виготовляються не з найкращої сировини.

Пропонуємо вам рецепт приготування смачної домашньої ковбаски, яку можна давати навіть маленьким діткам.

Готується вона з курячого філе і не довше, ніж котлети.

Вам знадобляться блендер та звичайних керамічних горняток.

ІНГРЕДІЄНТИ:
– 500 г курячого філе
– 400 г молока
– 1 яйце
– 2 ст. л. крохмалю
– 6 зубчиків часнику
– 2 ч. л. солі
– 1/2 ч. л. цукру
– 1/3 ч. л. чорного перцю
– 1/3 ч. л. коріандру
– 1/3 ч. л. кардамону
– 1/3 ч. л. мускатного горіха

ПРИГОТУВАННЯ:
Поріжте куряче філе та подрібніть його у блендері до стану пасти.

Додайте частинами молоко.

Додайте спеції, сіль, цукор, крохмаль. Потім додайте яйце та подрібнений часник.

Змішайте все. У вас вийде однорідна суміш майже білосніжного кольору.

Змастіть маслом горнятко та наповніть його фаршем на 4/5 об'єму. Ретельно обмотайте горнятко харчовою плівкою.

Велику каструлю наповніть водою. На дно можна покласти серветку з тканини. У злегка розігріту воду поставте горнятка з м'ясною сумішю.

Води має закривати половину горнятко. Доведіть до кипіння та варіть потім ще хвилин 40.

Коли горнятка охолонуть, витрусіть з них ковбасу.

Не бійтеся експериментувати! У суміш можна додавати сир, зелень, оливки, гриби. Таку ковбасу можна також злегка підсмажити.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: