Квашені голубці з морквою. Смакують і під горілку, і у піст
10 грудень 2019 18:30
4 974
0
Ця універсальна закуска сподобається і тим, хто тримає піст, і тим, хто готується перехилити чарку за святковим столом. Сподіваємося, що квашені голубці за цим рецептом сподобаються вам та вашим гостям. Інгредієнти: качан капусти; 2–3 морквини; 6–8 зубців часнику. Для розсолу: 1 л води; 1 ст. ложка солі; 1,5 ст. ложки цукру; кілька горошин чорного і запашного перцю. Приготування: Приготувати овочеві голубці: свіжу моркву натерти на тертці для корейської моркви, додати подрібнений часник, сіль за смаком. Можна додати гострий червоний перець. Відварити у підсоленій воді капустяне листя, обрізати потовщення, загорнути в нього моркву, укласти в миску або банки і залити перекип’яченим гарячим розсолом. Через 2 дні голубці готові. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|