Пісні страви: Шоколадно-медовий манник із родзинками
09 грудень 2019 16:30
1 761
0
Пропонуємо вашій увазі досить простий і водночас розкішний рецепт пісної випічки на основі манної крупи з родзинками й горіхами. У цього пиріжка чудовий насичений смак завдяки чималій кількості інгредієнтів. Тож такий пляцок смакуватиме і в непісний період. Спробуйте його приготувати – потіште своїх близьких. Їм неодмінно сподобається. Інгредієнти: склянка манної крупи; склянка пшеничного борошна; склянка цукру; 2 ст. ложка какао-порошку; 2 ст. ложки меду; 200 мл води; 0,5 скл. почищених ядер волоських горіхів; 50 г родзинок; 1,5 ч. ложки розпушувача для тіста; 0,5 скл. соняшникової олії; 1 ч. ложка кориці; 0,5 ч. ложки ванільного цукру; щіпка солі; цукрова пудра для посипання. Приготування: Змішати в мисці сухі інгредієнти: борошно, манку, какао-порошок, розпушувач, ванілін і корицю. Цукор розчинити у воді, потім додати масло і мед, добре розмішати. З’єднати сухі інгредієнти із сухими. Дати суміші постояти 10-15 хв., щоб манка почала розбухати. Додати у тісто вимиті й вимочені у воді родзинки та дрібно посічені горіхи. Змастити олією форму і вилити в неї тісто. Випікати манник у розігрітій до 180 градусів духовці 30-40 хвилин. Готовність перевірити дерев’яною паличкою. Готовий манник посипати цукровою пудрою, порізати на порційні шматочки. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|