Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Пісні страви: Шоколадно-медовий манник із родзинками

Пісні страви: Шоколадно-медовий манник із родзинками


Пісні страви: Шоколадно-медовий манник із родзинками

Пропонуємо вашій увазі досить простий і водночас розкішний рецепт пісної випічки на основі манної крупи з родзинками й горіхами.

У цього пиріжка чудовий насичений смак завдяки чималій кількості інгредієнтів. Тож такий пляцок смакуватиме і в непісний період. Спробуйте його приготувати – потіште своїх близьких. Їм неодмінно сподобається.



Інгредієнти:
склянка манної крупи;
склянка пшеничного борошна;
склянка цукру;
2 ст. ложка какао-порошку;
2 ст. ложки меду;
200 мл води;
0,5 скл. почищених ядер волоських горіхів;
50 г родзинок;
1,5 ч. ложки розпушувача для тіста;
0,5 скл. соняшникової олії;
1 ч. ложка кориці;
0,5 ч. ложки ванільного цукру;
щіпка солі;
цукрова пудра для посипання.



Приготування:

Змішати в мисці сухі інгредієнти: борошно, манку, какао-порошок, розпушувач, ванілін і корицю.

Цукор розчинити у воді, потім додати масло і мед, добре розмішати.

З’єднати сухі інгредієнти із сухими. Дати суміші постояти 10-15 хв., щоб манка почала розбухати.

Додати у тісто вимиті й вимочені у воді родзинки та дрібно посічені горіхи.

Змастити олією форму і вилити в неї тісто.

Випікати манник у розігрітій до 180 градусів духовці 30-40 хвилин. Готовність перевірити дерев’яною паличкою.

Готовий манник посипати цукровою пудрою, порізати на порційні шматочки.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: