Салат з апельсина, буряка та пекінської капусти
05 грудень 2019 14:24
2 909
0
Незвичне, але вдале поєднання інгредієнтів у цьому салаті не залишить вас байдужим. До того ж цей салат чудово підійде для тих, хто тримає піст. Інгредієнти: 1 головка пекінської капусти; 2 невеликих буряки; 1 апельсин; 1 ст. ложка подрібненого мигдалю або волоських горіхів; сік четвертини лимона; 2 ст. ложки оливкової олії; сіль, цукор, орний перець до смаку. Приготування: Відварити буряки до готовності, порізати кружальцями. Капусту тоненько пошаткувати. Апельсин почистити, розділити на дольки, кожну очистити від плівочок і розрізати навпіл. Приготувати заправку. Оливкову олію, лимонний сік, сіль, цукор та перець помістити в банку, щільно закрутити кришку і добре потрусити, щоб усі інгредієнти змішалися. На тарілку викласти пошатковану капусту, потім кружальця буряка, зверху дольки апельсина. Полити заправкою, посипати горішками. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|